Er det godt at fiske i regnvejr?

Regnvejr kan give godt fiskeri i Put & TakeEr det godt at fiske i regnvejr? Bider fiskene overhovedet? En kedelig grå regnvejrsdag kan faktisk være godt til fiskeri i Put & Take.

Du kender det kun alt for godt. Vejrudsigten siger endnu en gang regn, regn og atter regn. Netop som du gik med planer om en fisketur.

Men pyt med det. Tag tøj på efter forholdene, og tag afsted alligevel. For regnvejr kan sagtens give rigtigt godt fiskeri.

Regnvejr kan give godt fiskeri

Fiskene i Put & Take søen, tager ikke nødvendigvis den store notit af, om det regner. De bliver ikke mere sky af, at regnen trommer ned på overfladen. Tværtimod ses det ofte, at de bliver mere hug lystne, når det regner.

Specielt i overgangsfasen mellem tørvejr og regn, kan give rigtigt gode chancer for hug. Det ses ofte at fiskene bliver mere aggresive her.

Rent teknisk kan der ske det, at regnen pisker op i overfladevandet, så iltmængden øges her og i det øverste vandlag. Det kan give mere livlige og hugvillige ørreder.

Regntøj eller fisketøj til regnvejrsturen?

Vil du fiske på en regnvejrsdag, er det vigtigt at klæde sig på efter forholdene. Bliver du først kold og våd, får du typisk ikke den bedste tur.

Den rigtige beklædning kan redde mange ture. Og gøre regnvejrsfiskeriet til en noget mere behagelig oplevelse.

Så klæd dig godt på hjemmefra. Er det køligt med regn, kan du udnytte 3-lagsprincippet, så du er bedre isoleret mod kulden. Yderst har du et vandtæt lag, til at afvise regnen.

Det vandtætte lag kan være en regnjakke og regnbukser. Eller du kan også vælge at bruge fiskejakke og fiskebukser i vandtæt materiale. De er designet til at modstå både vind og regn på dine fisketure.

Vælg et sæt i god kvalitet. Det er alle pengene værd, og gør det til en fornøjelse at fiske – også i regnvejr.

Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler