Fisk i Put & Take sø i sommerferien

I sommerferien gælder det om at slappe af og nyde fritiden. En god sommerferieaktivitet er fiskeri i en Put & Take sø. En aktivitet, som hele familien kan være med til.

Fisketur med ungerne i pinseferienTrænger I til et afbræk fra sommerhusturen? Eller bare en dag væk fra familien, med lidt alenetid? Så er en tur i Put & Take lige sagen.

Put & Take søer er perfekte til både fisketure alene, med gutterne, veninderne eller med familien. Der er lidt for alle størrelser. Og et par timers fiskeri er en glimrende sommerferieaktivitet.

Landet over findes der Put & Take søer, spredt ud som perler på en snor. Ofte er der lidt flere ved turistområderne, da mange gerne lige tager en lille fisketur med i ferien. Tyskerne er vilde med det, og specielt ved de vestjyske søer, er der masser af tyskere der fisker.

Men der er fint plads til alle. Også dig og familien.

Tag et kig på vores Danmarkskort over Put & Take søer, for at finde en fiskesø i nærheden af jer.

Tips til Put & Take søen i sommerferien

Sommerfiskeriet kan være en udfordring. Specielt hvis det danske vejr viser sig fra sin gode side. De varme temperaturer og sol giver varmt vand. Og fiskesøens ørreder er ikke begejstrede. Så de skal nogen gange lokkes lidt mere.

Her på websitet har vi samlet en række gode tips til dig, der gerne vil fiske i de varme perioder, som eksempelvis sommerferien.

Læs vores store guide til sommerfiskeri i Put & Take.

Brug sommerferien ved en børnesø

Vil du fiske med mindre børn, bør du vælge en Put & Take sø, hvor der også findes en børnesø. Her er der mange flere fisk, og mindre fisk, så chancen for at børnene får succes, er meget større end i voksensøerne.

Den klare anbefaling herfra, er at besøge en børnesø, hvis du vil fiske med børn i jeres sommerferie.

Se vores guide: Sådan fanger du fisk i børnesøen

Du kan også få 10 gode råd til fiskeri med børn. Her får du en række tips til, hvordan du sikrer dig en god fisketur med mindre utålmodige børn.

Fiskebøger

Bliv klogere på fiskeri i din ferie

Har du lyst til at blive klogere på fiskeri generelt? Eller en bestemt slags fiskeri? Så er sommerferien et oplagt tidspunkt, at læse lidt op på fiskemulighederne.

Der er udgivet et utal af fiskebøger, hvor du kan nørde i dybden med forskellige typer fiskeri. Ikke bare i Put & Take søen, men også ved hav, kyst, sø og å.

Vi har samlet et bud på 5 gode fiskebøger, du kan overveje at tage med på din sommerferie.

Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler