Efterårsferie – tag børnene med ud og fiske i ferien

Så blev det efterårsferie, og måske tid til lidt kvalitetstid med børnene. Hvad med at bruge et par timer med fiskeri? Der god chance for en god fiskeoplevelse i efterårsferien.

Efterårsferie er oplagt til fisketur med børnenePut & Take søerne ved godt, at store dele af Danmark holder fri i uge 42. Og derfor sættes der mange steder, godt med fisk ud i efterårsferien. Og ikke mindst i børnesøerne.

Så selv om vejrudsigten siger skyet, køligt og småregn. Ja, så er det faktisk rigtigt gode forhold at fiske i nu.

Vandtemperaturen er nået ned på et niveau, hvor ørrederne er aktive hele dagen. Og det giver gode muligheder for fisk. Også selv om det er midt på dagen.

Guide: Sådan fanger du fisk i børnesøen

Børnesøerne er fyldt med fisk

Følger man lidt med på Put & Take søernes Facebook-sider, står det klart, at der er masser af fisk i børnesøerne. Flere putter lidt ekstra fisk i søerne, så chancen for en god fiskeoplevelse er stor.

Og det gælder hele landet. Fra øst til vest meldes der om store udsætninger.

Tips til fisketuren med børnene

Har du fået mod på en fisketur med børnene, så kan du tage et kig på disse 10 tips til fisketuren. Her har vi samlet en række gode råd som du kan bruge, når du vil have ungerne med ud til Put & Take søen.

Find den nærmeste børnesø her

Vi har samlet en liste over Put & Take søer, som har en børnesø tilknyttet. Her kan du finde en god sø i nærheden af dig.

Find børnesø her.

(4,67 - 3 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler