Pinseferie – tag på fisketur med børnene i pinsen

Fisketur med ungerne i pinseferienPinseferien giver en dejlig forlænget weekend. Der udsættes ofte en del fisk i Put & Take søerne op til pinsedagene, og pinsen er derfor oplagt til en fisketur med børnene.

Pinsedagene er oplagte til en hyggelig familiefisketur med børnene. Ejerne af Put & Take søerne ved at det er et af de tidspunkter, hvor mange hygger sig med familien. Derfor udsættes der typisk mange fisk i søerne op til helligdagene. Og det gælder ikke mindst de fiskeparker, der har en børnesø. Du har derfor alletiders chance for en god fisketur med børnene – med næsten fangstgaranti.

Masser af fisk i børnesøerne op til Pinse

Tager man et kig på Put & Take søernes hjemmesider og Facebook-sider, ses det tydeligt at der udsættes mange fisk i søerne op til Pinsedagene. Børnesøerne bugner med massevis af fisk, og der er rigtigt gode chancer for at ungerne kan fange fisk.

Gode råd til fisketuren med børnene

Planlægger du en fisketur med ungerne i Pinsen, kan du med fordel forberede dig lidt på fisketuren på forhånd. Specielt hvis du har mindre børn. Så får I typisk en bedre oplevelse ud af det.

Vi har samlet 10 tips til fisketuren med børn, som du kan bruge, hvis du planlægger en fisketure i Pinseferien.

Se desuden vores guide til at fange fisk i børnesøen.

Fisketur til en Put & Take sø med  børnesø

Fisker du sammen med børn, anbefaler vi at du tager til et sted med en børnesø. Vi har samlet en komplet liste over Put & Take søer, som har børnesø tilknyttet.

Find Put & Take med børnesø her.

(5,00 - 1 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler