Hansen stripper blink – et sikkert hit i Put & Take søen

Noget endeagn virker bare lidt bedre end andet. Og i den kategori hører de klassiske stripper blink fra Hansen. Det er et sikkert hit i Put & Take søen, hvor Hansen stripper blink har landet utallige fisk.

Hansen stripper blinket er et af de blink, som du bør have som en fast bestandel i din grejkasse. 

Hvid Hansen stripper blink til ørrederOfte kan dette blink være løsningen, mod træge ørreder, der ignorer powerbait, og hvad man nu ellers kaster efter dem. Blinket har en meget livlig gang i vandet. Noget der kan få ørrederne på finnerne, og provokere dem til hug.

Både til kysten og Put & Take søen

Blinkene er særdeles effektive til ørreder. Og det gælder både i søen og ved kysten, hvor stripper blinket er en storfanger, når der fiskes efter havørred.

Se vores guide til spinnefiskeri i Put & Take.

Vælg mellem flere størrelser og farver

Stripper blinket fås i en række farver og størrelser. Både i alm. udgave og i en micro udgave, som eksempelvis kan fiskes efter et bombardaflåd. Hansen micro stripper er perfekte til dig, der dyrker UL-fiskeri.

De størrelser som du kan få er: 4g, 7g, 12g, 15g, 17g og 22g.

Hansens stripper blink kommer i en række farver. Hvid, rød/sort, grøn/sølv/hvid, pink/hvid, blå/sølv/rød, kobber/sølv/rød, sort/sølv m.fl. Farverne er opdateret indenfor de senere år, så enkelte farvekombinationer er udgået fra ny.

Skal du fiske i Put & Take, bør du vælge et blink på 4-12 gram. De større modeller egner sig bedst til kysten. Personligt har jeg bedst erfaring med den hvide model til P&T fiskeri. Men det er nok meget smag og behag.

BONUS: Stripper blinket kommer med dobbelte springringe, og du kan derfor vende blinket, og sætte trekrogen i den anden ende. Noget der har vist sig effektivt i floder og åer.

Fangstgaranti

Har du fulgt med i TV MIDT/VEST’s fiskeprogram Fangstgaranti, vil du måske også have lagt mærke til, at huseksperten Frank Sjøgreen, også bruger stripper blinket, som et af sine hemmelige våben.

Køb Hansen stripper blink online

Langt de fleste netbutikker fører Hansen blinkene. Herunder fået du links til et par af dem.

(4,00 - 6 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler