Fisk med vådfluer i put & take

Fluefiskeri lan være noget af det mest effektive fiskeri i en put & take fiskesø. Vådfluer kan med fordel anvendes til fluefiskeriet, og giver dig endnu et våben i din kamp mod fiskene i søerne.

Vådfluen er en flue som synker ned i vandet, modsat tørfluen som ligger sig i overfladen på søen. Vådfluen er densuden tungere og har mindre overfladeareal, hvilket sikrer at den kan synke ned i vandet, og bevæge sig på de rigtige måde. Det giver dig mulighed for at fange de fisk som går lidt nede i vandet, i stedet for fiskene ved vandoverfladen.

Vådfluen skal under vandet imitere at den er en nymfe, en larve, et druknende insekt eller endda en lille byttefisk, og dermed lokke fiskene til hug.


Vådfluer er nemme at fiske med

Det er nemt at komme i gang med at fiske med vådfluer, da det ikke kræver samme finesse som med tørfluer. Vådfluer er derfor gode som begynderfluer, og selv ungerne kan være med til fluesfiskeri, da det er nemt at få vådfluen ned under vandet.

Vådfluer går normalt en halv til en hel meter under vandet, hvilket placerer den perfekt i forhold til mange fisk. Vælger du den helt tunge vådfluemodel, kan du endda få den helt ned på bunden. Små ryk hernede, så der hvirvles lidt bund op, vil være næsten garanti for bid.

Vådfluen kan desuden anvendes det meste af året, og bla. også bruges til vinterfiskeri.

Billigt supplement tik fiskekassen

Vådfluer koster ikke alverden, og enkeltstyksprisen ligger typisk lige omkring en rund tier. Det er derfor billigt at komme til, og når man tænker på hvor effektive vådfluerne er i put & take fiskesøer, er det bare med at få købt lidt forskelligt ind til fiskekassen.

Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler