Aktuelt

Årets gang ved fiskesøen: Oktober

I Oktober er vandtemperaturen nu nedadgående, og vandet begynder at blive klarere. Ørrederne er nu mere aktive i løbet af dagen, og du behøver ikke tidligt afsted om morgenen, eller afsted om aftenen, for at kunne fange fisk.

Oktober måned regnes for en af de bedste måneder til at fiske efter ørreder. Det være sig både i Put and Take og i natursøer.

Du kan fiske med de fleste typer fiskemetoder nu, og kan fiske i de fleste dybder. Ørrederne vil findes både højt og dybt i vandet.

Efteårsferie i oktober

I oktober falder efterårsferien også. Og ferien er en oplagt mulighed, til at komme afsted. Her får du et par tips til fiskeri med børnene i efterårsferien.


Godt fiskeri for aborre, sandart og gedde

Det køligere vand gør at det nu igen er bedre at fiske bl.a. gedde, sandart og aborre. Deep trolling kan være effektivt i Oktober, og noget der i sær kan fanges gedder og sandart på.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Årets gang ved fiskesøen: Oktober, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*