Aktuelt

Anmeldelse af Bakkely Fiskesø

Påskeferien 2017 blev startet med en tur til Bakkely Fiskesø i Brande i Midtjylland. Valget skulle vise sig at være en god beslutning, for der var masser af fisk.

Bakkely Fiskesø eller Brande Put & Take, som den også kaldes, er beliggende i den sydlige del af Brande. Den består af 2 søer. Den store er på ca. 6.000 m2, mens der også findes en lille børnesø på stedet.

Søen byder på lidt forskellig slags vegetation langs bredden. I den halvdel af søen ud mod parkeringsplads og betalingshus, er der mange træer og buske. Den anden halvdel af søen er åben, og oplagt til fluefiskere eller fiskere med lange bombardastænger.

Den østlige side har lidt større skrænter, men små broer ud i vandet, hvor fiskene kan landes. Den vestlige side er lavere, og med fine landingsforhold og små halvøer ud i vandet.

Langs søens vestlige side løber Brande å. Denne kan der også fiskes i. Det kræver dog at du har statens fisketegn.

Fisk fra Bakkely Fiskesø

Dagens fiskeoplevelse

Jeg besluttede mig for at starte i den nordvestlige ende af søen, og som oftest, startede jeg med powerbait efter bombardaflåd. Valget faldt på grøn chatreuse med hvidløgsduft. Formen blev en andefod/elefantfod, som kunne skabe noget ballade i vandet.

På 2. kast var der aktivitet, og da fisken begyndte at stikke afsted med baiten, blev der givet modhug. Det var en lille hidsig krabat på ca. 1,2 kg.

Herefter gik det voldsomt hurtigt. 2-3-4-5-6, og et fyldt fiskekort på kun 1 time og 15 min!

Fisk var der masser af. De kunne ikke ses, men de var der.

Et enkelt MEN

Dette var faktisk mit 2. besøg hos Bakkely. Første gang var i september 2016, midt i en meget varm periode. Det gjorde dengang ikke noget godt for vandet, som var meget fyldt med grøde og brunalger, og næsten umuliggjorde fiskeri.

Søen virker tilbøjelig til at grøde til. Vandet her i april måned, var også meget brunt og uigennemsigtigt. Så jeg synes at det er en god forårs/efterårs-sø, mens jeg nok kigger andetsteds i meget varme perioder.

Bid i øvrigt også mærke i at søen er vinterlukket, og åbner typisk primo april. Se de nøjagtige datoer på søens hjemmeside.

Se priser, rutevejledning mv. til Bakkely Fiskesø her.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Anmeldelse af Bakkely Fiskesø, 5.0 out of 5 based on 1 rating

1 kommentar

  1. Peter Jensen siger:

    Søen er i flot natur med bænke og borde flere steder, og betaling med kreditkort er super.
    Vi savnede dog et toilet,der er kun få steder man kan træde af på naturens naturens vegne. Ellers et fint sted.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*