5 (fede) UL fiskestænger til Put & Take søen

Artiklen indeholder annoncelinks.

UL-fiskeriet vinder større og større udbredelse inden for Put & Take fiskeri. Men hvilken fiskestang skal du bruge til UL-fiskeriet? Her får du vores bud på 5 UL-fiskestænger til fiskesøen.

Er du på udkig efter en UL fiskestang til det ultra lette fiskeri i Put & Take søen? Så tag et kig her, hvor vi har samlet et bud på 5 fede UL fiskestænger.

Westin W6 StreetStick

W6 SteetStick fra Westin er en lækker UL fiskestang til brug i bl.a. Put & Take søen. Stangen har en TORAY High Performance Carbon klinge med medium til hurtig aktion. Den giver en fantastisk fight.

UL-fiskestangen fås i 2 modeller. En 6,1 fods stang (183 cm) med en kastevægt på 2-7 gram, samt en 7,1 fods stang (213 cm) med en kastevægt på 2-10 gram.

Præsten Reaper UL

Holdet bag de populære Præsten gennemløbere, har produceret deres egen UL-fiskestang. En super fed UL stang, der er designet til de lette agn du kan bruge i Put & Take søen.

Reaper fiskestangen fås i 2 længder. 6,6 fod og 7 fod (198 cm og 210 cm). Begge har en egenvægt på under 100 gram. De 2-delte fiskestænger har en kastevægt på 1,8 – 7 gram.

Præsten Reaper UL er designet til at give dig mange underholdende timer ved søen.

Tubertini Finesse Limited Spin

Denne UL-stang fra Tubertini byder på en masser fede detaljer. Udover den har en super carbon klinge, byder den også på titanium bronze lærerinde og en Fuji SSKS hjulholder.
Fiskestangen fås i 2 udgaver. En Light-version på 86 gram, 180 cm lang og en kastevægt på 1-4 gram. Ultra Light versionen har også en egenvægt på 86 gram, er ligeledes 180 cm lang, men med kastevægt på 0,8-3 gram.

Tubertini fiskestængerne fås også i en “almindelig” udgave. Her findes 3 modeller: Light Action, Xtra Light Action og Ultra Light Action.

Sportex Black Arrow G2 Ultra Light

Denne fiskestang giver en super fiskeoplevelse. Den hurtige og følsomme japanske High Modulus carkonklinge, giver den fuld kontakt med alt hvad der sker for enden af linen. Klingen hjælper desuden med at give lange og præcise kast.

UL-fiskestangen fås i fire længder: 6 fod (180 cm), 7 fod (210 cm), 8 fod (240 cm) og 9 fod (270 cm). Alle har en kastevægt på 1-7 gram.

Savage Gear Parabellum CCS UL

Denne fiskestang fra Savage Gear er en lækker UL stang fra den velkendte Parabellum-serie.
UL-versionen kommer med en super TORAY Carbon klinge, Sin Coil Control læberinge, korkhåndtag og fås i 4 varianter.

6,1 fod med en kastevægt på 1-5 gram, 6,1 fod med en kastevægt på 3-8 gram, 7,1 fod med en kastevægt på 2-6 gram og 7,1 fod med en kastevægt på 3-10 gram.

Se i øvrigt vores store guide til UL fiskeri i Put & Take.

(5,00 - 1 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler