Geoff Anderson Dozer6 fiskejakke

Artiklen indeholder annoncelinks.

Geoff Anderson er garant for lystfiskebeklædning i højeste kvalitet. Dozer6 er deres nyeste udgave af den velkendte (ultimative) fiskejakke. Fiskejakken er blevet opgraderet med en masse lækre detaljer.

Dozer6 hedder den nye fiskejakke fra Geoff Anderson, som er nyeste skud på stammen i den 20-årlige Dozer-fiskejakkes historie.

Fiskejakken byder på en række forbedringer i forhold til tidligere modeller. I den nyeste model er der arbejdet med materialet, så du får den mest slidstærke version nogensinde. Både materialer og slidstyrke er valgt med tanke på miljøet.

Det er en yderst slidstærk fiskejakke, som kan bruges år efter år. Både ved sø, å og kysten.

Hvilke funktioner har Dozer6 fiskejakken?

Den danskedesignede fiskejakke er designet af lystfiskere, og samtlige detaljer er derfor tænkt igennem, ud fra en lystfiskers behov og perspektiv.

Dozer6byder bl.a. på:

 • 100 % vandtæt – også i saltvand
 • Åndbart materiale
 • Fuldstændigt saltvandsbestandigt materiale
 • Specialdesignede vandtætte YKK AquaGuard lynlåse
 • Optimeret pasform
 • Håndledslukke
 • Fleksibelt og justerbart krave- og hættedesign
 • Justerbar livvidde
 • Massevis af ind- og udvendige lommer bl.a. stor ryglomme
 • Microflecce foring
 • Forbedret bevægelsesfrihed ved skuldre og underarme

Størrelse og farver

Dozer6 kommer i flere udgaver. Den fås i størelse S-Jumbo, så der skulle være en størrelse til de fleste lystfiskere. Derudover kommer den i en række fede farver: sort, leaf og grøn.

Køb Dozer6 her

Mange af de danske fiskegrejbutikker fører Geoff Andersons produkter, her i blandt Dozer6 fiskejakken. Herunder har vi samlet links til nogle af butikkerne.

Kombiner din beklædning til fisketuren

En af de geniale ting ved Geoff Andersons beklædningsprodukter, er at de er tænkt ind i en større helhed. Dozer6 fiskejakken kan eksempelvis kombineres med flere lag, så det samlet giver ekstra varme på de koldeste dage. Både hvis du skal fiske ved kysten, men i høj grad også ved se kolde dage ved Put & Take søen.

Lagene er tænkt til brug sammen, og komplimenterer hinanden ned til mindste detalje. Eksempelvis er lynlåsene på de forskellige lag forskudt for hinanden, så de ikke forstyrrer hinanden.

Urus6 fiskebukser
I samme serie som Dozer6, finder du Urus6. Urus er fiskebukser i samme kvalitet som fiskejakken. Ligesom Dozer6 er den nye udgave lavet i samme materialer, kommer med vandtætte lynlåse, masser af lommer, samme foring som jakken, behagelig selvjusterende talje og meget mere. Nogle af markedets mest slidstærke fiskebukser.

DozerLiner
DozerLiner er faktisk en jakke i sig selv, og kan bruges selvstændigt. Men jakken er designet til at kunne lynes ind i Dozer fiskejakkerne, så du får et ekstra isolerende lag til de kolde dage ved fiskesøen eller havet. DozerLiner findes i 2 udgaver. En jakke og en vest.

Du kan læse mere om Dozer6 på Geoff Andersons hjemmeside, og se deres øvrige produktsortiment til lystfiskere.

(5,00 - 2 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler