Aktuelt

Put & Take fiskesøer og fiskeparker med fluestrøm

Fluefiskeri er spændende og byder på gode timer i naturen, med spænding og kamp med fiskene. Fluefiskeri foregår oftest i åer, floder og elve, hvor vandet strømmer af sted, og man er helt i kontakt med naturen.

Flere fiskeparker og Put & Take søer er klar over dette, og enkelte tilbyder derfor fluestrømme, hvor der kan fluefiskes i kunstige åer.

En fluestrøm er grundlæggende et kunstigt anlagt å-forløb, som består af sving, lige strækninger og småsøer. Ideen er at lægge sig så tæt op af en naturlig å, som muligt, og byde på flere typer fiskesteder, med varierende sværhedsgrad.

Fluestrømmen vil have et flow af vand, da der typisk vil være motorer der sørger for strøm og bevægelse i fluestrømmen.

Fluestrømmene er typisk flere meter brede, og har en vanddybde på godt og vel et par meter. De enkelte fiskeparker varierer lidt fra hinanden.

Herunder finder du en oversigt over fluestrømme i Danmark

Arrild Fiskesø

Arrild Fiskesø byder på en 560 meter lang fluestrøm til fluefiskere. I fluestrømmen er der anlagt 3 pools.
Læs mere om Arrild Fiskesø

Blue Rock, Fyn

Hos Blue Rock åbner der i 2013 en flot ny fluestrøm. Fluestrømmen er planlagt til en længde på godt 1,6 km. Å-løbet vil gå gennem 4 større søer, og vil i alt være på ca. 13.000 m2.
Læs mere om Blue Rock.

Fluestrømmen vil få en bredde på op til 8 meter, og have en dybde på 2-2,5 meter. Her på fiskesøerdanmark.dk følger vi selvfølgelig med i hvornår fluestrømmen åbner.

Højrupgaard Put & Take, Fyn

Højrupgaard byder på en 450 meter lang snoet fluestrøm. Højrupgaard Put & Take ligger på Midtfyn i naturskønne omgivelser.
Læs mere om Højrupgaard Put & Take.

Oxriver, Midt- og Vestjylland

Med godt 40.000 m2 søer og fluestrøm, er Oxriver en af Danmarks største fiskeparker. Oxriver’s fluestrøm er på ca. 1 km, og byder på masser af sving, en dybde på op til 2,5 meter og en bredde på 7-9 meter. Her kan bl.a. fiskes efter bækørred og regnbueørred, mens der periodisk også udsættes laks i fluestrømmen.
Læs mere om Oxriver.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/5 (1 vote cast)
Put & Take fiskesøer og fiskeparker med fluestrøm, 2.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*