Påskeferie – tag dine børn med ud og fiske i påsken

Påske er ensbetydende med ferie for mange. Og derfor udsættes der mange fisk i Put & Take søerne. Måske det er tid til lidt kvalitetstid med børnene? Overvej en fisketur i påskeferien.

Fisketur med børnene i påskeferienPåskedagene er oplagte til en fisketur med børnene. Put & Take søerne er klar over at mange har fri i påskedagene, og derfor udsættes der typisk mange fisk i og op til påskeferien og helligdagene. Det gælder også de steder der har børnesøer, og der er derfor god chance for en succesrig fiskeoplevelse med børnene.

Temperaturen er på vej op og påsken ligger ofte perfekt i forhold til vejr og stigende vandtemperaturer i søerne. Ørrederne er ved at være aktive igen, og giver et spændende fiskeri.

Masser af fisk i børnesøerne

Følger man lidt med på Put & Take søernes hjemmesider og Facebook-sider, ses det tydeligt at der udsættes mange fisk i søerne her i og op til påsken. Mange børnesøer bugner med fisk nu, og det bør være muligt for ungerne at fange en fisk eller to. Chancerne er i hvert fald store i påsken.

Guide: Sådan fanger du fisk i børnesøen

Tips til fisketuren med børnene

Vil du gerne ud og fiske med børnene, så kan du med fordel forberede dig lidt hjemmefra, for at optimere chancerne for at fange fisk.

Vi har samlet 10 tips til dig her, som du kan bruge hvis du vil på fisketur med børnene i påskeferien.

Find Put & Take søer med børnesø

Vi har samlet en liste over Put & Take søer, som tilbyder fiskeri i en decideret børnesø. Altså søer med flere, men mindre i størrelse.

Find din nærmeste børnesø her.

(5,00 - 2 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler