Aktuelt

Påskeferie – tag dine børn med ud og fiske i påsken

Påske er ensbetydende med ferie for mange. Og derfor udsættes der mange fisk i Put & Take søerne. Måske det er tid til lidt kvalitetstid med børnene? Overvej en fisketur i påskeferien.

Fisketur med børnene i påskeferienPåskedagene er oplagte til en fisketur med børnene. Put & Take søerne er klar over at mange har fri i påskedagene, og derfor udsættes der typisk mange fisk i og op til påskeferien og helligdagene. Det gælder også de steder der har børnesøer, og der er derfor god chance for en succesrig fiskeoplevelse med børnene.

Temperaturen er på vej op og påsken ligger ofte perfekt i forhold til vejr og stigende vandtemperaturer i søerne. Ørrederne er ved at være aktive igen, og giver et spændende fiskeri.

Masser af fisk i børnesøerneTips til fisketuren med børnene

Vil du gerne ud og fiske med børnene, så kan du med fordel forberede dig lidt hjemmefra, for at optimere chancerne for at fange fisk.

Vi har samlet 10 tips til dig her, som du kan bruge hvis du vil på fisketur med børnene i påskeferien.

Find Put & Take søer med børnesø

Vi har samlet en liste over Put & Take søer, som tilbyder fiskeri i en decideret børnesø. Altså søer med flere, men mindre i størrelse.

Find din nærmeste børnesø her.

Corona update!

I disse Corona-tider skal du være lidt ekstra opmærksom. Nogle søer har indført restriktioner. De kan ses på deres hjemmeside eller Facebook-side.
Men ellers er rådet herfra: hold god afstand og respektér hinanden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Påskeferie – tag dine børn med ud og fiske i påsken, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*