Kristi Himmelfartsferie – tag dine børn med ud og fiske i Put & Take

Fisketur i Kristi HimmelfartsferienKristi Himmelfart er en helligdag, hvor de fleste har fri på dagen og dagen efter, så man har en miniferie på 4 dage. Derfor udsættes der ofte mange fisk i Put & Take søerne op til ferien. Kr. Himmelfarts dagene er derfor oplagt til en fisketur med børnene.

Kr. Himmelfartsdagene er oplagte til en fisketur med børnene. Put & Take søerne ved at mange har holder fri både på Kr. Himmelfartsdag (torsdag) og fredagen dagen efter. Derfor udsættes der typisk mange fisk i søerne og op til helligdagen. Det gælder især de steder der har en børnesø tilknyttet. Du har derfor rigtigt gode muligheder for en god fiskeoplevelse med dine børn.

Ofte ligger Kristi Himmelfartsferien rigtigt fint ift. vejr og gode vandtemperaturer i søerne. Maj er typisk en god måned at fiske i. Ørrederne er aktive igen, og kan give et godt fiskeri.

Masser af fisk i børnesøerne op til Kristi Himmelfart

På Put & Take søernes hjemmesider og Facebook-sider, kan man tydeligt se, at der udsættes mange fisk i søerne her op til Kr. himmelfartsferien. Børnesøerne bugner med fisk, og der er rigtigt gode chancer for at fange fisk.. 

Tips til din fisketur med børnene

Planlægger du en fisketur med ungerne, kan du med fordel forberede dig på turen hjemmefra. Så optimere du både chancerne for at fange fisk, og chancen for at I får en god tur ud af det. 

Se vores 10 tips til fisketur med børn, som du kan bruge hvis du vil på fisketur med børnene i Kr. Himmelfartsdagene.

Vi har desuden lavet en guide til fiskeri i børnesøen.

Find en Put & Take sø med  børnesø

Vi har samlet en komplet liste over Put & Take søer, som har børnesø tilknyttet.

Find din nærmeste børnesø her.

Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler