Spil Fiskebanko 6. juni 2020

DR2 holder temalørdag om lystfiskeri, og arrangerer derfor en aften med Fiskebanko. 90 lystfiskere deltager, og du kan spille med live. Se hvordan herunder.

Lørdag d. 6. Juni 2020 er lystfiskeri emnet for temalørdag. Der afholdes Fiskebanko, hvor du kan deltage og vinde præmier. Desuden kommer der indslag omkring den stigende popularitet af lystfiskeriet, der har oplevet voldsom vækst under Corona-krisen.

Aftenen styres af den nystartede lystfisker Mikkel Frey Damgaard og en af Danmarks mest kendte fiskeeksperter – Gordon P. Henriksen.

Fiskebanko? Hvad er nu det?

Konceptet er simpelt. 90 lystfiskere er fordelt over hele landet. Hver med hvert deres rygnummer. Der fiskes ved kysten, søen og på havet. Når der fanges en fisk, råbes fiskerens nummer op.

Du kan som seer deltage ved at printe bankoplader ud, og bære heldig at vinde hvis de rigtige numre fange fisk. Der er præmier på højkant, som ved traditionelt banko.

Sådan spiller du med i Fiskebanko

Du kan som seer deltage hjemme fra stuen. Du kan spille med ved at printe bankoplader ud. Der er ingen begrænsning på hvor mange plader du må hente. Bare du selv kan holde styr på dem. Venner og familie kan måske hjælpe dig med en hyggelig bankoaften.

Bankopladerne til Fiskebanko skal hentes senest 20.30. Under spillet vil det ikke være muligt at hente flere plader.

Hent dine gratis bankoplader her

Fiskebanko-præmier vindes ved, at du som seer sender en SMS ind, hvis du har banko.

Du kan læses mere om Fiskebanko, temalørdag og konkurrencebetingelser på DR2’s hjemmeside.

Send billeder af dine fangster

DR2 opfordrer dig desuden til at tage på fisketur på dagen, og indsende et billede eller en video af din fangst. Det kan blive brugt undervejs i TV-programmet.

Og der vil være præmier for bedste foto/video. Læs mere om hvordan du indsender på førnævnte hjemmeside.

Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler