Aktuelt

Anmeldelse Vrads Put & Take

Vel ankommet til søen, får jeg allerede der bekræftet, at der nok er noget om snakken. Der var mange fiskere ved søerne, primært tyskere. Så mange mennesker flokkes nok ikke til, hvis ikke der er fisk at fange.

Jeg talte hele 12 tyskere rundt om søen til højre for parkeringspladsen, men fandt lige en plads at stå på, i enden op mod parkeringen.

Forholdene ved søerne

Vrads Put & Take består af 2 søer af nogenlunde samme størrelse, samt en fin lille børnesø. Søerne ligger lidt inde i skoven i den fredede Salten Ådal, og er derfor omgivet at dejlig natur.

Der er godt plads til parkering, og flere steder kan du køre tæt på vandet, og parkere bilen der.

Søerne er klarvandede, og der er god plads rundt om dem, med masser af plads til fluefiskerne også.

Der findes borde, bænke og læskure hele vejen rundt.

Svære betingelser på lun dag

Det viste sig at der var svære betingelser denne morgenstund. Vi var lige i slutningen af en periode med meget varmt efterårsvejr, og fiskene virkede lidt sløve i det. Der var synlige fisk ind i mellem, men også to der kæmpede for livet lige ud for min plads. Bugen i vejret og gispende, lå de på bunden.

Det varme vejr havde vist også ramt dem.

Søen var ellers helt klarvandet, og kun meget lidt grøde op i den ene ende. Så alt i alt virkede det fint.

Men selv tyskerne havde problemer. I de 3 timer jeg var der, hev min ”nabo” 2 op ude fra midten af søen. Et tysk ægtepar tog 4 fisk i hjørnet, hvor ejeren Kurt, kort forinden havde sat en trillebørfuld fisk ud. Men ellers skete der ikke det helt store.

Jeg nåede vist næsten grejkassen igennem, men desværre uden held denne morgen.

Havde et enkelt lille nap på powerbait og senere et på et stripper blink, men ikke noget der udviklede sig.

Ikke mit sidste besøg i Vrads

Trods nulturen, er det ikke mit sidste besøg hos Vrads. Jeg planlægger en tur tilbage, når vejret og vand er lidt køligere. 🙂
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*