Vrads Put & Take

(4,13 - 16 stemmer)
Loading...
Vrads Put & Take
Vrads Put & Take er beliggende i den smukke fredede Salten Ådal, og består af 2 fiskesøer og en børnesø.

I søerne kan der fiskes efter regnbueørreder.

Ved søerne findes læskure, borde-bænke, grill, toilet og renseplads.

Vrads Put & Take
Dambrugsvej 3
8654 Bryrup
Tlf.: 75756856

Facebook

Priser
2 timer 130 kr.
3 timer 150 kr.
4 timer 170 kr.
5 timer 190 kr.
6 timer 210 kr.
9 timer 290 kr.
Ekstra time 60 kr.

Børn til og med 11 år
2 timer 80 kr.
3 timer 90 kr.
4 timer 100 kr.
5 timer 110 kr.
6 timer 120 kr.
9 timer 140 kr.

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Fangstbegrænsning
Ingen fangstbegrænsning

Kort over Vrads Put & Take


Rutevejledning
(4,13 - 16 stemmer)
Loading...
17 kommentarer
0

17 kommentarer

Theis februar 3, 2018 - 7:22 pm

God men kølig dag ved søen. Masser af aktivitet omkring agnen. 6 fisk på land, og mange forsigtige hug og puf til agnen. 4 taget på powerbait og 2 på præsten.
Fiskene var lidt små i det, den største vejede ind på et kilo.

Svar
Jens roed januar 5, 2018 - 3:58 pm

Supper go fisk så for børn flink ejer der komme med godt råd og tips

Svar
oluf kokborg januar 15, 2017 - 1:54 pm

Har fisket her et par gange naar jeg har vaeret hjemme paa ferie. Bor I Scotland. Fint sted med gode fisk og meget dejlig natur. Kommer igen I maj maaned I aar.

Svar
Nick Grabow april 17, 2016 - 6:34 am

Er kommet i vrads put an take siden jeg var en lille dreng og har aldrig nogensinde oplevet Kurt sur eller andre dårlige oplevelser. For et par år siden begyndte jeg og tage derude med min egen søn og han elsker os og komme derude, Kurt hjælper gerne min søn med og hapse et par stykker i børnesøen og råd gives der også gerne!
Så hvis der er dårlige oplevelser så må man godt nok have brudt nogle regler eller fået ham på en skidt dag for er endnu ikke lykkedes mig i de mange år jeg er kommet der…

Fine fisk og dejlige natur omgivelser er hvad jeg kan sige om stedet..

Svar
Dan Quelle juli 6, 2014 - 8:05 pm

Jeg var nede at fiske hos Kurt i Vrads i dag med mine to piger på 6 og 8 år. Det var på børnenes præmisser. Vi fik en fin velkomst af Kurt og hans hund. Børnesøen, hvor der nærmest er fangstgaranti, er fantastisk til et par utålmodige børn. De fangede hver to flotte ørreder og vendte stolte hjem til mor. Så vil du give dine børn en god fiskeoplevelse, er det et perfekt sted. Skiltningen er lidt diskret på vejen derned. Men det gik med GPS. 🙂 Mange fiskehilsner Dan

Svar
Svend Hansen januar 10, 2014 - 10:08 pm

Fantastisk god fiskesø.
D.3/1 2014 Fiskede 6 timer. 3 fisk 1,50 – 3,24 – 3,83 Kg.
D.10/1 2014 Fiskede 6 timer. 3 fisk 4,26 – 7,24 – 8,16 kg.
Det er blevet rigtig godt at fiske nede ved Kurt, med de mange store fisk, så fortsæt med det, og vi ses snart igen.
Hilsen Svend

Svar
Mattis august 7, 2013 - 12:00 am

Har fisket der mange gange, og altid haft fisk med hjem. To dejlige søer, med store sunde ørreder. Kan klart anbefales

Svar
Anders Jocomsen juli 27, 2013 - 12:00 am

jeg har fisket hos kurt mange gange,men efterhånden tror han at alle kun kommer for at stjæle fra ham.så derfor kommer jeg der ikke mere.

Svar
leif. august 7, 2012 - 12:00 am

sammen med Betty & Oliver, oliver 2 ørreder + 4 aborrer. 1 aborre til mig. kan godt forstå at Kurt er sur over at nogle fisker ulovligt i sær i børnesøen.

Svar
NordicPower juli 10, 2012 - 12:00 am

Hejsa. Var derude d. 2. Juli sammen med nogle venner. Begge søer havde rigeligt med fisk, og folk så i hvert fald ud til at fange noget. I karpesøen fangede folk noget. Men i den anden sø, hvor vi for det meste var, var der ikke ret mange der bed på, selvom de endda blev sat ud lige for snuden af os, og svømmede forbi op til flere gange. Det endte dog senere- meget senere- hen med at to af mine kammerater fangede noget på powerbait. Jeg formåede også at kroge en på 4 kilo. Selvom vi ikke havde så meget held med os på de fire timer, vi var der, anbefales denne sø helt klart. Perfekte faciliteter og idyllisk natur.

Svar
heine april 22, 2012 - 12:00 am

forstår ikke den dårlige oplevelse med kurt? kommer der selv rigtigt meget og ja har hørt kurt sur men aldrig uden grund, rigtig mange kommer med børn som så render og leger mens de voksne fisker på børnekort og evt lige fanger en mere end tilladt i børnesøen. har kun ros for stedet og derns fisk:-) har selv 3 børn en på 4 en på 6 og en på 8 de er ofte med og de får max hjælp til og sætte udstyr sammen og madning på samt kaste ud for den lille og jeg købe ikke selv tegn i den tid de fisker, sidst gav det de 6 fisk i børnesøen og 2 meget store fisk i den ene store sø og der var intet med ham das han tydligt kunne se det kun var børne der fiskede

Svar
Søren og Mona oktober 22, 2011 - 12:00 am

Vi har været i mange Put and Take i Jylland , men sjælden har vi mødt en mere gemytlig fyr end Kurt. mangler vi noget hendter han det og hvor har vi fået mange gode latter over hans humor. Ja så er der lige fiskene .SUPER DEJLIGE sunde og flotte fisk, Naturen er bare så fredfyldt og skurene er tilpads store så kommer der en skylle er der plads til kaffen og håndmadderne. tak for mange gode timer hilsen Søren og Mona. We wil bee Back

Svar
H.Frank august 15, 2011 - 12:00 am

RETTELSE: Min kommentar var til: Jenni & Benny !! Undskyld Henni !

Svar
H.Frank august 15, 2011 - 12:00 am

Til Henni & Benny. Du beskriver meget fint Kurt”s udbrud, men ikke hvorfor og af hvad det kom !? Jeg har aldrig set eller hørt Kurt bliv gal eller givet en mindre opsang uden grund, og tro mig, den mand kunne have 1000 grunde til at skælde ud dagligt !! Kurt er som en anden her på siden beskriver MEGET hjælpsom, både børn og voksne bliver hjulpet med alt fra gode råd til indstilling af div. grej, så chancen er større for at få en fisk med hjem ! I de 5 år jeg er kommet der har Kurt aldrig givet en lille hentydning uden grund , så gad vide hvad der “tændte hans dårlig dag” som du så pænt beskriver han havde. Ser frem til at høre hvad der startede det hele !! (jeg ved det godt, lad os se om du er ærlig nok til at fortælle det her på siden) Og til Kurt, keep up the good work !! :o)

Svar
Henni Hansen juli 12, 2011 - 12:00 am

Ikke helt fair omtale. Jeg har været der mange gange og både set og hørt ejeren tale pænt og endda også hjælpe med råd, så småbørn kan prøve at fange en fisk. Problemet er at nogle voksne tager deres barn – børn med. køber kun kort til børn og “hjælper lige rigeligt” . Dem har jeg set rigtig mange af. Ikke helt fair over for de andre, der køber voksenkort. Ikke et ord om at det gælder jer, men måske var Kurts bæger fyldt denne morgen. OK FYR, gode regler, flotte fisk og fantastisk natur. Henni Hansen

Svar
Benny Andersen juni 13, 2011 - 12:00 am

Fik hvad der skulle være en hyggelig pinsemorgen ved Vrads Put&Take med familien ødelagt af en sur ejer Kurt Johansen som helt uden grund beskyldte os for at være dumme vi kunne bare pisse af hvis vi ikke ville være der som vi også gjorde efter en time vi havde betalt for to timer. Jeg har efterfølgende hørt fra en som kender stedet godt at det er normalt at blive behandlet sådan på stedet.

Svar
jenny nielsen juni 13, 2011 - 12:00 am

Dårlig oplevelse idet vi blev overfuset af ejeren. Var åbenbart i dårligt humør. Vi kunne bare pisse af. Var på besøg med to børnebørn.

Svar

Skriv en kommentar

Se vores debatregler