5 Youtube-kanaler om Put & Take-fiskeri du bør følge

Savner du inspiration og gode råd til dit Put & Take-fiskeri? Så tag et kig på Youtube, hvor flere dygtige lystfiskere deler ud af gode råd, og viser hvordan du kan øge dine chancer for fangst.

Herunder har vi samlet 5 Youtubere / Youtube-kanaler, som du kan følge, for at få inspiration til dit fiskeri.

Jesper, Tremarella
Jesper er meget aktiv på Youtube, hvor han deler videoer fra sit fiskeri, tester grej og giver gode råd til Put & Take fiskeri. Her er noget for alle.
https://www.youtube.com/user/jkcollstrop

Put Fiskeri
På denne kanal følger vi Pali der deler ud af tips og tricks til Put & Take-fiskeriet. Masser af gode af gode videoer, hvor de fleste kan lære noget.
Eneste minus er at Pali desværre ikke så tit lægger nye videoer op.
https://www.youtube.com/user/putfiskeri

Lystfiskeren
Lystfiskeren = Kennet. Han deler ivrigt ud af gode råd, og man kan følge hvordan han selv bliver klogere, på nogle af de typer fiskeri, hvor han ikke er selv er så erfaren.
https://www.youtube.com/channel/UCyEUpTPcM2TL3pXym1Jx_1w

TroutHunter-Productions
På denne kanal får du masser af fangstvideoer, og jævnligt gode råd til opsætning og fiskeriet. På videoerne ser vi Præsten-gutterne, og der er naturligt ofte fokus på disse produkter.
https://www.youtube.com/user/Coastfisker

Fangstgaranti, TV MIDTVEST
TV-programmet Fangstgaranti har også en Youtube-kanal, hvor du du får tips og tricks til dit fiskeri. Det er ikke kun til Put & Take fiskeri, men en bred vifte af programmer om P&T-, sø, å- og havfiskeri.
https://www.youtube.com/channel/UC0TxmXLvw4THi6KfpolMRgg

BONUS! Her får du 2 ekstra kanaler, som er værd at tage et kig på. Begge kigger bredere på fiskeri, men udgiver ind i mellem videoer med fokus på Put & Take også.

Jakob Sode
På Jakob Sodes Youtube-kanal, får du tips til mange slags fiskeri. Ind i mellem kommer han forbi PT-fiskeri også.
https://www.youtube.com/channel/UCAHGxwZETNnYUdAJ-WHBbpQ

OutdoorDenmark
Thomas tager på os på denne kanal med rundt på fisketure i hele landet. Der er mest fokus på havfiskeriet, men ind i mellem også tips til PT.
https://www.youtube.com/user/outdoordenmark
Er du til havørredfiskeri, bør du lige stikke forbi Gone Fishing Fyn, hvor Thomas deler ud af råd og tips til gode spots.
https://www.youtube.com/channel/UCCSCLcmaQjDW7g-K_wz9UHg

(5,00 - 1 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler