TV programmer for lystfiskere på DR – Storrygeren

Er du fiskeinteresseret og har lyst til at blive klogere på fiskeri, og få serveret underholdning samtidigt, vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på tv-programmet Storrygeren. Programmet kører egentligt på DR2, men som vores alle sammens public service station, lægger de også afsnittene ud på deres hjemmeside.

På DR’s hjemmeside får du adgang til en lang række programmer. Se en oversigt over programmer på DR her.


Storrygeren

Men tilbage til Storrygeren. Her følger vi lystfiskeren Gordon P. Henriksen og kokken Jan Gildam, når de drager ud i naturen for at fange fisk og derefter tilberede dem ved rygning. Der bliver fisket alle steder i den danske natur. I åer, søer og i havet.

Konceptet er simpelt, der skal fanges fisk, ellers må Gordon gå den tunge gang ned til fiskehandleren – og købe fisken til maden! Herefter er det op til Jan at fremtrylle nogle gode fiskeretter, og det gør han ved rygning. Alt kan ryges, selv grøntsager og desserten.

Storrygeren er både lærerigt og humoristisk, og er du glad for fiskeri, kan du få både gode fisketips, samt inspiration til rygeovnen eller weber grillen derhjemme.

Programmets hjemmeside finder du her: http://www.dr.dk/dr2/storrygeren.

Nyeste episode finder du her, hvor du også kan se en oversigt over alle episoder af Storrygeren.


Inspiration fra Nak og Æd

Konceptet minder meget om DR succes Nak og Æd, hvor vi følger naturmanden Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk. Når de tager ud på jagt, og tilbereder byttet over bål.

Nak og Æd er fantastisk underholdende, og selvom det mest er jagt de tager på, er der et par enkelte gange de fisker. De fanger bl.a. Krebs i søer, jager multe i havet og fanger hellefisk i Norge.

Programmets hjemmeside finder du her:
http://www.dr.dk/DR2/n/nak-og-aed
Nak og Æd kan ses her: http://www.dr.dk/tv/program/nak-aed.

Download som podcasts

Både Storrygeren og Nak og Æd kan hentes som podcast, så du kan gemme dem ned på en ipad e.a. Så er du uafhængig af internetforbindelse, hvis du er på farten, i sommerhus eller lignende.

(3,00 - 1 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler