Nordic Heat varmetøj med indbygget elektrisk varme

Vil du gerne fiske i kolde perioder? Med er meget kuldskær? Så skal du prøve varmetøj med indbyggede elektriske varmezoner. Det giver dig ekstra varme, så du kan modstå kulden på fisketuren ved put & take søen.

Varmetøj giver lystfiskeren nogle ekstra muligheder for, at holde varmen på de iskolde fisketure. Tøjet har indbyggede varmezoner, som hjælper dig med at holde varmen.

En kold fisketur er sjældent en fornøjelse, og hvis du fryser meget, kan det direkte ødelægge oplevelsen. Men med indbygget varme i tøjet, kan du nemmere holde kulden væk, og få nogle gode timer ved fiskesøen.

Hvad er varmetøj?

Varmetøj er tøj, der har indbyggede varmezoner, som opvarmes med batteri. Med et klik på en knap, kan du let aktivere de indbyggede varmezoner, og mærke varmen sprede sig ud i hele kroppen. Det kan være guld værd på en iskold dag.

De indbyggede varmezoner er placeret i tøjet, så der opnås optimal varmecirkulation. Dermed spredes varmen bedst muligt til din krop.

I Nordic Heats varmetøj har varmelegemerne indstillinger, så du selv kan styre om du vil have lav, medium eller høj varme. Bliver det for varmt eller koldt, kan du altid skrue op eller ned for temperaturen. Det er en yderst effektiv måde, til at give varme på en kold fisketur.

Varmetøj i stedet for mange lag

Bruger du varmetøj, kan du formenligt undvære et lag tøj eller to. Går du efter trelagsprincippet, kan du måske skære både termoundertøj og mellemlag væk, ved at bruge et lag varmetøj i stedet. Det kan give noget mere bevægelsesfrihed, som kam være god at have, på den aktive fisketur.

Prøv dig lidt frem, for at se hvor meget tøj, du selv føler at du har behov for ud over varmetøjet.

Hvad med batteritiden på varmetøjet?

Varmetøjet kan genoplades. Og ifg. Nordic Heat, kan deres batterier genoplades mindst 500 gange.

Batteritiden i varmetøjet, afhænger meget af hvilken varmeindstilling du bruger. Nordic Heats varmetøj, lover op til 5 timers varme på en opladning. Men det afhænger af om du bruger lav, mellem eller høj varmeindstilling. Får du brug for mere end de 5 timers batteritid, kan du altid medbringe et ekstra batteri.

Nordic Heat varmetøj

Nordic Heat har lavet en serie varmetøj og tilbehør, som alle sammen bruger indbygget varmeteknologi. Du kan finde base layer, som er langt undertøj med indbygget varme. Det kan bruges i stedet for det traditionelle termoundertøj, mellemlag eller endda begge dele. Varmebukserne i base layer serien, har indbygget varmezoner i lysken og ved knæene.

Undertrøjen i base layer serien, har indbygget varmezoner ved lænden, ryggen og over brystet.

Nordic Heats varmeveste har varmezoner på bryst og ryg, og kan bruges som eksempelvis mellemlag.

Handskerne fra Nordic Heat sikrer dig lune hænder og fingre på den kolde fisketur.

Har du tendens til kolde tæer, kan du med varmesålerne, sikre dig ekstra varme på fødder og tæer.

Læs mere om varmetøj på Nordic Heats hjemmeside.

Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler