Delkim bidmelder

Artiklen indeholder annoncelinks.

Bidmeldere bruges til flere typer medefiskeri ved de danske søer. Delkim’s bidmeldere kan bruges til fiskeri efter eks. stør i danske Put and Take søer.

Bidmeldere er oftest et nødvendigt fiskeudstyr, når du skal medefiske efter eks. karper. Her fiskes der ofte i mange timer, og ofte også om natten. En bidmelder kan fortælle dig, hvornår agnen rører på sig, og du har bid.

Herhjemme er bidmeldere standardudstyr hos karpefiskere, men de kan også være gode at have med til Put and Take søen. Størfiskeri bliver mere og mere populært, og bidmeldere er meget anvendelige til størfiskeri, hvor der fiskes med stilleliggende agn ude i søen. Men bidmeldere kan bruges til alle former for medefiskeri, altså også eks. gedde, aborre og endda regnbueørreder i en PT.Bidmeldere i høj kvalitet

Delkim er en af de førende producenter af bidmeldere til medefiskeri. Deres bidmeldere bruger avanceret censor-teknologi, i stedet for rullermekanismer, som i de billigere mærker, og er i det hele taget af høj kvalitet.

Det er bidmeldere der klarer vand og vejr, og kan tåle at blive brugt lang tid. De kan også bruges om vinteren, når frosten hærger, da censoren i bidmelderen ikke har mekaniske dele, der kan fryse fast.

Funktioner

Delkim’s elektroniske bidmeldere kommer med en række funktioner, som sikrer dig optimale muligheder under dit fiskeri. Der er justerbar sensitivitets niveauer, som gør det muligt at finjustere følsomheden. Noget der er brugbart, når du fisker efter forskellige typer agn, og i skiftende vind- og vejrforhold.

Tone og volume kan justeres, og kan udsende alarmtone på op til 100 db. Det skulle være nok til at vække dig fra din skønhedssøvn, hvis du fisker om natten. Der er også indbygget lysdioder, så du også kan følge med i aktivitet, selv når lyden er slået fra.

Batteriets levetid er typisk også længere, end på de billigste modeller. 

Censoren i Delkims bidmeldere, kaldet Piezo Vibration Sensing, opfanger de små vibrationer og bevægelser i linen. Noget der giver større præcision, og færre fejlalarmer, end de bidmeldere med rullemekanismer.

Du finder også et output på bidmelderen, hvor der kan kobles en trådløs transmitter på, som kan sende signal om bid til en modtager. Modtageren kan købes separat, og modtage signaler fra flere bidmeldere på en gang.

Du kan læse mere om Belkims produkter på www.delkim.co.uk.

(5,00 - 1 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler