Fiskesøer / Bornholm

Sportdres Ørredsø


I Sport Dres Ørredsø kan du fiske efter ørreder. I søen er der også diamantstør, som kan fiskes catch and release.


Sportdres Ørredsø
Vellensbyvejen
3700 Rønne
Tlf.: 56 91 03 70


Priser
4 timer 150 kr
Dagkort 250 kr
Børn u/ 12 år 100 kr

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Sportdres Ørredsø, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (8 votes cast)

3 kommentarer

 1. Christian Cederqvist siger:

  Super fin sø med let adgang. Rigtig god til flue, da der ikke er store træer og alt for vild bevoksning ned til breden. Øhhh forresten, og massere af fisk

 2. Finn Birkling siger:

  Vi besøger Bornholm hvert år ca. 2 gange, og er meget glade for at fiske i søen, hvilket vi har gjort i mange år, og altid med stor glæde ved besøgene, vi har prøvet ikke at fange fisk men også flere gange med at flere fisk i posen når vi tager hjem – altså en lækker dag ved søen.

  Vi vælger altid at købe fisketiden i forretningen i Rønne for også at hilse på de glade folk i butikken, og købe evt spændende blink og andet vi falder over.
  Dejlig sø med gode opholdsmulighedder og et dejligt roligt område. F.B. 2015

 3. Jørgen skou laxy siger:

  Rigtig fin fiskesø med masser af aktivitet i søen, to fisk med hjem og flere som slap væk, så selv børnene kunne holde fokus. Eneste skår i glæden var at der flød 3-4 døde fisk rundt i vandet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*