Water Wolf undervandskamera

Artiklen indeholder annoncelinks.

En af de nyeste gadgets til fiskenørden, er det dansk designede undervandskamera Water Wolf. Det giver dig mulighed for at se hvad der sker – under vandet.

Water Wolf er beregnet til undervandsoptagelser, og giver dig mulighed for at filme fisk og forhold omkring din agn. Og ikke mindst give dig værdifuld information og indblik i hvordan fiskene hugger, eller hvorfor de ikke hugger.

Action kamera til fiskeri

Små lette action kameraer, som eks, GoPro, vinder mere og mere indpas. Især indenfor diverse sportsgrene, men også indenfor fiskeriet. Flere og flere monterer de små kameraer på fiskestangen, og får på den måde nogle gode optagelser af fiskeriet og fangsten. Waterwolf er en videreførelse af det koncept, hvor det nu er muligt at filme action under vandoverfladen.

Det kan give nogle rigtigt fede optagelser.

Kameraet er stødsikkert, og kan derfor tåle at blive kastet ud i vandet under fiskeriet. Dog anbefaler producenten at der ikke kastes over 40 meter ud, da slagkraften herefter vil kunne skade kameraet. Water Wolf kameraet har indbygget køl, som holder det stabilt i vandet, så det ikke roterer under indspinning.

Undervandskamera til flere typer fiskeri

Undervandskameraet kan bruges til de fleste typer fiskeri, bl.a. flådfiskeri, medefiskeri, specimenfiskeri,  trolling og dørgning. I put and take søen, er det oplagt at optage video ved f.eks. fiskeri med bombardaflåd. Både ved aktivt fiskeri, eller mere stillestående fiskeri ved bunden. Men det er kun fantasien der sætter grænser.

Køb Water Wolf i webshop

Undervandskameraet kan købes online i velassorterede webshops. Herunder kan du finde et link til webshop hvor du kan købe kameraet.

Water Wolf Camera HD Sportdres.dk Køb her  
Water Wolf Accesory Pack Sportdres.dk Køb her

Water Wolf tekniske specifikationer

  • optager i HD kvalitet i opløsningen 1280×720
  • op til 4 timers optagetid
  • kan filme ned til 100 meters dybde
  • genopladeligt Li-ion batteri
  • optager på micro SD kort
  • vægt på kun 58 gram
  • optager i H.264
  • indbygget køl, så kameraet ikke roterer

Video eksempler med Water Wolf

Tag evt. et kig på Water Wolf’s officielle hjemmeside

(4,25 - 4 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler