Fiskesøer / Østjylland

Hvirring fiskesø


Hvirring fiskesø
Nørre Snedevej 106A
8762 Flemming
Tlf.: 28 29 08 67
Facebook

Priser
2 timer 80,-
3 timer 100,-
4 timer 120,-
5 timer 140,-
6 timer 160,-
10 timer 250,-

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Der kan betales med:
MobilePay
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Hvirring fiskesø, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.9/5 (31 votes cast)

1 kommentar

  1. Henrik Thers siger:

    Var ved Hvirring put and take her tidligere i dag, og må indrømme jeg aldrig har været mere skuffet end jeg var efter bare 1 time ved dette put and take.
    Vandet var fyldt med en del grøn snask hele vejen rundt om søen de første 2-3meter ud i søen og i den tid vi tilbragte så vi ikke skyggen af en eneste fisk i de 3 søer. Der var ingen fisk som sprang, ingen der svømmede langs kanten eller vand ringe fra når de lige vender i overfladen. Med andre ord virkede alle 3 søer helt tomme for fisk. Alt i alt føler jeg at ejeren stjæler fra folk med den kvalitet af put and take som han tilbyder og fatter da slet ikke hvordan dette sted er blevet optaget i danske ørredsøer….. ville Give stedet 0 ud af 5 stjerne hvis jeg kunne. Kommer der aldrig igen!!!

    Svar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*