Fiskesøer / Nordjylland

Gølstrup Fiskepark


Gølstrup Fiskepark byder på 3 søer, beliggende i naturskønt område, omgivet af rørskov og træer. Der udsættes dagligt regnbueørreder, i størrelser op til 12 kg.


Gølstrup Fiskepark
Løkkensvej/Jelstrupvej, Gølstrup
9480 Løkken
Tlf.: 98923017

Facebook

Priser
2 timer - 90 kr.
4 timer - 100 kr.
5 timer - 110 kr.

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Åbningstider
Åben hver dag fra 6.00 til 24.00.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Gølstrup Fiskepark, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/5 (4 votes cast)

6 kommentarer

 1. helle siger:

  den er super god

 2. Flemming siger:

  Rigtig god sø, fint vand og mange fisk. Omgivelserne (bevoksning og læforhold) er gode, men læskure og bænke er noget bras! Til damerne: toilettet er klamt 🙁 Men det handler on fiskeri, og jeg har fanget i søen hver gang!

 3. sebastian siger:

  jeg syne det er en super fed sø da den er krystalklar(det har den været alle de gange jeg har været der).

 4. Casper siger:

  Værste omgang lort jeg har prøvet længe:( Brochuren siger noget helt andet en hvad det virkeligt er. Det er dyrere end den siger. Brochuren siger os’ at der bliver sat fisk ud flere gange dagligt, det tror jeg ikke lige frem da både jeg og en anden fisker ikke fangede en eneste fisk, eller hørte en ørred snuppe en flue i overfladen en eneste gang. Der skulle også kunne købes orm og majs på stedet, men gæt hvad. Det er en gammel lorteautomat, som ikke virker.
  Da det er sagt er omgivelserne dog meget flotte, og bænkene er for det meste i god orden. Der er også masser af fiskepladser.
  Meeen hvis du er efter en god fiskepark i vendia, så tag i Vennebjerg fiskepark. Der er godt nok meget tang, men jeg har fanget 2/3 gange dér så det er i orden.

 5. Michael siger:

  Altid fangster
  Klart vand
  Flotte fisk

 6. Rikke siger:

  Har fisket i 4 timer og har ikke set en eneste fisk synes det er blevet meget ringe i Gølstrup fiskepark broer og bord\bænksæt er ved at falde fra hinanden. Der skal ske noget nyt før jeg kommer igen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*