Fiskefingre – sprøde fiskenuggets med regnbueørred

Loading...
Fiskefingre – sprøde fiskenuggets med regnbueørred
Tilberedelsestid: 45 min. PT15M PT30M

Hjemmelavede fiskefingre er super lækkert. Og ørred fra put and take søen, giver nogle rigtigt lækre fiskefingre. De sprøde panerede fiskenuggets er en god måde, at få børn til at spise fisk på.

Desuden er fiskefingre nemme at lave. Fiskefingre går godt til hjemmelavede kartoffelbåde eller andre typer ovnbagte kartofler. De fungerer desuden glimrende på ungernes madpakke dagen efter.


Ingredienser:
1-2 dl rasp
2-3 æg
50g hvedemel
1 regnbueørred (mindst 500 g ørredfilet)
salt
peber


Fremgangsmåde:
Fjern benene fra ørredfiletterne, og skær dem ud i 2-3 cm tykke strimler.

Du skal nu bruge 3 dybe tallerkener.

Bland rasp med salt og peber i den ene. Salt og peber efter smag.

I den anden piskes æg sammen men en gaffel.

Mel blandes med salt og peber i den sidste tallerken.

Start med at vende fiskestykkerne rundt i hvedemelet. Herefter dyppes de i æggene, inden de til sidst vendes i raspblandingen.

TIP! Brug evt. én hånd til den tørre del af paneringen, og den anden hånd til den våde del.

De panerede fiskefingre steges i en blanding af smør og olie. Steg ved middelvarme 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Loading...
0 kommentar
0

Skriv en kommentar

Se vores debatregler