Aktuelt

5 gode julegaveideer til Put & Take-fiskeren

Er du på udkig efter julegaveideer til din lystfisker-mand/kone? Så får du her 5 bud på gode juleønsker til Put & Take-fiskeren.

1. Præsten Reaper UL fiskestang

I løbet af efteråret har udviklerne bag de kendte Præsten microblink, lanceret deres helt eget bud på en UL (ultra light) fiskestang til Put & Take fiskeri.
Præsten Reaper er en smuk og meget rost UL fiskestang, som vil gøre din bedre halvdel begejstret.
Køb den her

2. Præsten UL gennemløbere

Til ovennævnte fiskestang, hører sig også UL endegrej. Og hvad er bedre end Præstens egne UL gennemløbere. De har gennem de sidste år vist sig vanvittigt effektive i de danske put & take søer.
Køb den her

3. DLT trout bag

DLT Trout Bag er en super lækker fisketaske til Put & Take fiskeren. Massevis af lommer til grejet, plads til 15 glas PowerBait, 2 store grejæsker og indrettet med bl.a. forfangslommer.
Køb den her4. Geoff Anderson Dozer 6 fiskejakke

Et stensikkert hit under juletræet. Dozer 6 er nyeste udgave af en de mest populære fiskejakker. 100% vandtæt, foret med microflecce. Jakken byder på et væld af features til lystfiskeren.
Køb den her5. Tubertini R18 Match stangopbevaring

Robust stangfoderal/stangtaske fra Tubertini. Tasken har 3 separate rum, hvor der kan opbevares både stang og hjul.
Køb den herVN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*