Fiskesøer / Østjylland

Volstrup Fiskepark


Volstrup Fiskepark er en smukt beligende Put And Take få km fra Hobro. Fiskeparken udsætter dagligt regnbueørreder, og der kan også fiske efter andre ørredarter og ål.

Volstrup tilbyder også natfiskeri.

Ved søen finder du en lille grejbutik, hvor du både kan købe agn og fiskegrej, eller leje fiskestænger til dit fisker.Volstrup Fiskepark
Rosbjergvej 9
9500 Hobro
Tlf.: 98557144

Facebook

Priser
3 timer kr. 100,-
4 timer kr. 110,-
5 timer kr. 120,-
6 timer kr. 130,-
8 timer kr. 150,-
10 timer kr. 170,-
Ekstra time kr. 30,-
Natfiskeri kr. 150,-

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Åbningstider
Hele døgnet

Andet
Mulighed for natfiskeri
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Volstrup Fiskepark, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.9/5 (8 votes cast)

8 kommentarer

 1. Michael Rasmussen siger:

  Virkelig god fiske sø. altid fisk i søen og søen er pæn vedligeholdt. børne venlig, kiosk og alt der bør findes ved en put an Take sø. min mail michaellyngerasmussen (sanbela) yahoo.dk

 2. Søren Pederesen siger:

  Jeg syntes fiskesøen er et dejlig sted at fiske.Der er god betjening i forretningen, og så er dejlig rent og pænt der omkring. Men så er der lige det negative, Jeg så på fangster.dk en hvis hr. Mikkel Chistensen vise en ørred på 5,740 kg.frem det ville jeg ikke ha” gjort.For jeg har stået og set hvordan ham og nogle kammerater rykker dem på med spinner.Det er nemlig rigtig de er fanget om aftenen, for der går de tit rundt i kanten af søen, og er lette at rykke på. Men det er hvist ikke det vi kalder at fiske.

 3. Jack Randers siger:

  Voldstrup er et mega godt sted og fiske elsker og komme der fanger også næsten hver gang

 4. Magnus siger:

  Den er et daglig sted at fiske

 5. kenneth christensen siger:

  mega dovne fisk!…5 nul ture, er en habil put fisker, så ik et ated jeg anbefaler!

 6. Jane mønster siger:

  Hej.
  Jeg skriver på vegne af Red Barnets familieoplevelsesklub2 i Randers. Den 15. Juni i tidsrummet 11 – 13 skal vi på fisketur ved en put and take sø. vi er omtrent 25 – 30 mennesker, hvor de 10 – 15 vil være børn. Jeg vil høre om vi evt. Kan få lidt rabat? (du vil få et diplom fra os, så der er mulighed for at trække de fra i skat

 7. Fiskesoerdanmark.dk siger:

  Hej Jane
  Du er nød til at tage fat på Volstrup Fiskepark, hvis du vil høre om mulighed for rabat. Vi tilbyder kun information omkring de enkelte Put & Take steder.

  Prøv at give dem et kald, så er jeg helt sikker på at I kan finde ud af en løsning. 🙂

 8. Tom Nitzsch siger:

  En stjerne får de, for skure og bænke, toilet og øvrige faciliteter. Var i Volstrup Fiskepark 15. Marts 2015, kl. 9-12 vi gik dog efter to timer. Der var ingen fisk i søen, det er anden gang vi oplever dette i denne sø.
  Der blev fiske med flue, blink, powerbait på forskellige måder… men intet liv eller resultat.
  Vil absolut ikke anbefale stedet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*