Fiskesøer / Østjylland

Truust Mølle Fiskepark


Truust Mølle Fiskepark er netop genåbnet under ny ejer / Per Sørensen pr. 01.10.2016.

Truust Mølle er beliggende i smukt naturområde og byder på 2 store søer, hvor der kan fiskes efter regnbueørred, bækørred, guldørred og kildeørred. Fiskene udsættes i størrelser op til 5 kg.

Fiskeparken har nyrenoverede opholdsrum, rensesteder, toiletfaciliteter, samt parkeringsmuligheder ved søerne.Truust Mølle Fiskepark
Truust Mølle Fiskepark
Klostergårdsvej 9
8882 Fårvang
Facebook

Priser
2 timer / 100,-.
20,- pr. efterfølgende time.

Børn under 11 år halv pris

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Åbningstider
6-22.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Truust Mølle Fiskepark, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (17 votes cast)

9 kommentarer

 1. Kent Due siger:

  Anden gang jeg er herude hvor der ingen fisk er i søerne. Lidt træls. Fanger fint når der er udsat fisk

 2. Chris Hartmann siger:

  Rigtig fint sted.
  Jeg var der i et par timer i går. Lidt blæsende men fangede 4 fisk.
  Så også andre der fangede.

 3. bo siger:

  Skuffende oplevelse. Der var ingen fisk i søen. Begge søer er fyldt med grød. Dyr sø. Vi fik ikke noget for pengene. Ingen tydelige afmærkninger af alder ved børnesøen. Anbefaling: find en anden sø. Anmeldelse: lort sø

 4. johnnie siger:

  hej pæn dejlig sted godt med pæne fisk rent over det hele kommer helt sikkert igen kan varmt anbefales.ejeren er en hyggelig fætter altid med et smil.

 5. ulla rolighed siger:

  03/08-2017
  var i fiskeparken, det var da det skønneste sted, samt smukkeste og renlige sted, dejlig hus man kunne opholde sig i , når det regner,dejlig plads hvor jeg kunne rense mine 3 dejlige fisk, som jeg fangede , 1 på 4,5 kg samt 2 på 3,5 kg.
  flink ejer meget veltalende og engageret.
  kommer helt sikkert igen , da stedet svarer til en weekend ophold,rent mentalt, kører gerne fra holstebro til truust.
  mvh ulla

 6. Kim siger:

  22 mand afsted 1 fisk mage til lorte sted skal man lede længe efter ingen fisk i overfladen 100000000 hundestejler i søen den ene fisk der blev fanget var nok ca 1.5 kg vi kommer der aldrig igen mage til idiot kom og satte 2 fisk ud i hver sø flot nok

 7. Marianne Rasmussen siger:

  Vi var der for første gang i går og var glædeligt overraskede. Der er fine forhold, rent og pænt, fine huse man kan opholde sig i, hvilket vi måtte benytte os af, da det tordnede, lynede og regnede helt voldsomt. Vi kom efter 2 timer hjem med 2 flotte ørreder, som var overraskende faste i kødet af at være fanget i en put and take + de gav en god kamp. Den flinke mand lånte os hvid poser bait, da vi ikke selv havde noget. Vi kommer helt sikkert igen. Dejlig oplevelse!

 8. Viga siger:

  Fremragende sted, smuk natur, masse af fisk – perfekt til en familie. Vi har derude med vores to børn og havde en dejlig dag:-)

 9. lars lykkemark siger:

  det er et pragtfuld sted min broder ole fangede 2 fisk 4-5kg og den gamle svend fangede 3 ikke så stor men pæn.
  Så vi kommer igen helt fra aabenrå

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*