Fiskesøer / Midt og Vestjylland

Herning Fiskepark


I Herning Fiskepark finder 3 søer, med et areal på ca. 25.000 m2, fordelt på 2 store søer, og en lille børnesø.

Her kan fiskes efter regnbueørred, bækørred, kildeørred og guldørred. Derudover kan der også fanges sandart og gedder, samt specimen-fiskes efter diamant stør og beluga stør.

Herning Fiskepark ligger i naturskønt område, kun få km fra Herning.Herning Fiskepark
Herning Fiskepark
Langvadbjergvej 23
7400 Herning
Tlf.: 97161600

Facebook

Priser
Ørredfiskeri
(1 stang)
2 timer 100 kr.
3 timer 125 kr.
4 timer 150 kr.
6 timer 200 kr.
8 timer 250 kr.
Tillægstime 50 kr.

Børn under 10 år
2 timer 60 kr.
3 timer 80 kr.

Størfiskeri
(2 stænger pr. person)
4 timer 240 kr.
8 timer 400 kr.
24 timer 550 kr.
Tillægstime 80 kr.

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Der kan betales med:
MobilePay
Fisker App

Åbningstider
Åbent hele året fra solopgang til solnedgang.

Fangstbegrænsning
2 timer 4 fisk
3 timer 6 fisk
4 timer 8 fisk
6 timer 12 fisk
8 timer 16 fisk

Max. 2 fisk i børnesøen

Relaterede indlæg
Stør Cup 2015
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Herning Fiskepark, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (29 votes cast)

20 kommentarer

 1. TP siger:

  Efter en stille start og et taktisk skifte til spinner, lykkedes det at trække en regnbue på 2,2 kg og en bækørred på 3,1 kg op. En god formiddag i Herning. 🙂

 2. E. Andersen siger:

  En perfekt solskinsdag til afslapning og en god fiksetur. Desværre slappede fiskene også lige rigeligt af også. Men så fik man da vasket sine spinnere og kroge!!!

 3. Theis siger:

  Flot natur, men desværre ikke bid. På de 3 timer jeg var der, blev der kun trukket een fisk op, trods det at der vel var 25 fiskere til stede.

 4. Søren siger:

  Superlækker sø, 3 timer med 9 fisk på land med flue. Ikke dårlig !

 5. Søren siger:

  Endnu en hamrende god dag med 5 fisk på en time, tog hjem derefter. På fluestangen igen.

 6. Karsten Jensen siger:

  Flot område. Men de udsatte fisk har det ikke godt og er helt sikkert stressede – formentlig dårlig vandkvalitet. Når de springer vildt rundt over vandet er der noget galt ( men flot ser det ud ). Prøv noget andet end lige ørreder i en lukket sø ( det kunne være f.eks stør ).

 7. super sø siger:

  Søerne er super lækre. Gør jer selv den tjeneste at fiske i søen længst væk med den lille ø. Det at fiskene hopper frit i vandet, det er skam ikke pga dårligt vand. der bliver smidt nye fisk i søen konstant, og da deres hop stammer fra dambrug. Bare fordi de hopper betyder skam ikke at de ikke vil bide. jeg er aldrig gået fra søen uden fangst. Lækker fiskevand

 8. Boas siger:

  God dag ved søerne. jeg var der i 3 timer (15-18), vejret var overskyet men delvist vindstille. I mine 3 timer så jeg omkring 15 fangster og alt sammen på flue, geniale fluesøer. og ja, gør jer selv den tjeneste at fisk i den sø med den lille ø, prøv at kast ud tæt på øen. Knæk og bræk.

 9. mulle siger:

  hej vi er en del som skal fiske nu på lørdag, vi har et par spørgsmål. hvor tit bliver der smidt fisk i søen og hvor store er de ca, vi er en del som kommer måske fra esbjerg så vi vil bare være sikker på at der er fisk i søen 🙂

 10. Thomas siger:

  Super lækker sø, det er lækre omgivelser og børnene nyder at være med grundet børnebørn og legepladsen. Her behøver man ikke være ekspert for at få fisk på krogen 😉

 11. Marck Højklint Poulsen siger:

  Herning Fiskepark Er en af Danmarks Bedste fiskesøer. Man fanger ALTID noget ( bare man ved hvad man laver )Der er ikke ret mange søer i danmark hvor der bliver udsat lige så store fisk som Herning Fiskepark… Herning Fiskepark er en 1 plads værdig 🙂

 12. Jan Christensen siger:

  Super sø, 4 fisk i børnesøen, og 1 kast i den store sø, og jeg trak 1.6 kg. ørrede op efter 2 min. det er super derude, og gode forhold. kan kun anbefales.

 13. Theis siger:

  Rigtigt fine søer. En fin aftentur med min datter på 5, gav en fin regnbue i børnesøen, og dertil en flot bækørred og en regnbueørred i den ene af de store søer.

 14. Tommy siger:

  Utrolig skøn sø, med masser af fisk. Det er altid velholdt og flot ved søen, samt dejlig klart vand. Der findes mange forskellige arter i søen, mest specielt er vel alle de stør der går derude, ca. til 25kg +/-

 15. Henrik H siger:

  Har fisket derude igennem de sidste 10 år, og har fanget 4 fisk på ca 20 besøg, så man skal ikke tage derud for at fange noget.

 16. Søren siger:

  Desværre er ejeren ikke ret venlig.

 17. knuderik siger:

  vår ligen den hen i herning

  • FiskesøerDanmark siger:

   Hej Knud Erik
   Herning Fiskepark ligger ved Snejbjerg i den vestlige del af Herning.

 18. Max Martinsen siger:

  Herning Fiskepark er et fint sted, både med og uden børn. Har været der mange gange. Meget blandet med fangst (men er det ikke sådan det skal være 🙂 ) Har fanget både stort og småt, største 7,8 kilo. Dejligt sted, en positiv anbefaling herfra.

 19. Will siger:

  Flot og velholdt sted med gode fisk. Dog hører man tit historier om en negativ ejer, hvilket jeg ved skræmmer nogle væk.
  Men kæmpe ros til parken

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*