Fiskesøer / Sønderjylland

Terkelsbøl Lystfiskeri


Terkelsbøl Lystfiskeri byder på fiskeri i naturlige omgivelser. I søen kan der fiskes efter regnbueørreder, bækørreder og kildeørreder og ål.

Rundt om søen findes der bænke,. Der kan desuden benyttes en grillhytte.Terkelsbøl Lystfiskeri
Terkelsbøl Bygade 50
6360 Tinglev
Tlf.: 74 64 23 71

Facebook

Priser
3 timer 50,-
4 timer 90,-
6 timer 120,-
Dagsfiskekort 150,-
24 timer 200,-

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Overnatning
Der udlejes hytter og værelser. Der er desuden camping.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Terkelsbøl Lystfiskeri, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/5 (3 votes cast)

  1. niels siger:

    en rigtig dejlig og hygelig fiskesø med stor og lille sø

  2. Morten siger:

    dårlig oplevelse først tjekker man deres hjemmeside inden man tager af sted for at se priser, så kommer man der ud og de priser der er på nettet passer ikke og man skal betale mere, og får så af vide at hjemmesiden ikke er opdateret, men får man lov at fiske for den billige pris.. nææææ og søen ja den er da ok, men hvor var fiskene ingen fisk sprang en hel dag og ingen der fangede nogen eller noget, og ja fedt med to søer men den lille er rent ud sagt ubrugelig den er fyldt med åkander og det er faktisk umuligt at kaste ud. ser lidt ud som om der ikke bliver plejet overhovet. kan ikke anbefale denne sø overhovedet… 0 stjerner

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*