Fiskesøer / Midt og Vestjylland

Saltvands Put & Take Thyborøn


NB! Saltvands Put & Take Thyborøn er midlertidigt lukket, da havnestykket er inddraget til ny havn. Personerne bag projektet arbejder på at finde ny placering.

I Thyborøn finder du noget så eksotisk som en saltvands Put and Take. Det minder på ingen måde om en P&T sø i normal forstand. For det første er det ikke en sø, men et afhegnet stykke af Thyborøn Kanal, hvor Limfjorden og Vesterhavet mødes. For det andet fiskes der efter saltvandsfisk i stedet for de traditionelle regnbueørreder.

Her kan du fange torsk, sej, rødspætte, pighvarre og mange andre arter.

Put and Take med Fangstgaranti
Som noget unikt, tilbydes der fangstgaranti i Put and Take søen. Fanger du ikke noget, kan du veksle dit fiskekort til en frisk rødspætte hos fiskehandleren inde i Thyborøn by. Så kan man jo altid sige at man har fanget den selv.

Husk fisketegn
Foruden betaling for fiskeri i saltvandsøen, kræves der også Statens fisketegn, før at du må fiske her.Saltvands Put & Take Thyborøn
Værftskaj 6
7680 Thyborøn
Tlf.: 23264888

Facebook

Priser
2 timer 100 kr.
3 timer 130 kr.
4 timer 160 kr.
6 timer 200 kr.
Dag (10 timer) 300 kr.

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Saltvands Put & Take Thyborøn, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.4/5 (19 votes cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*