Fiskesøer / Midt og Vestjylland

Saltvands Put & Take Thyborøn


NB! Saltvands Put & Take Thyborøn er midlertidigt lukket, da havnestykket er inddraget til ny havn. Personerne bag projektet arbejder på at finde ny placering.

I Thyborøn finder du noget så eksotisk som en saltvands Put and Take. Det minder på ingen måde om en P&T sø i normal forstand. For det første er det ikke en sø, men et afhegnet stykke af Thyborøn Kanal, hvor Limfjorden og Vesterhavet mødes. For det andet fiskes der efter saltvandsfisk i stedet for de traditionelle regnbueørreder.

Her kan du fange torsk, sej, rødspætte, pighvarre og mange andre arter.

Put and Take med Fangstgaranti
Som noget unikt, tilbydes der fangstgaranti i Put and Take søen. Fanger du ikke noget, kan du veksle dit fiskekort til en frisk rødspætte hos fiskehandleren inde i Thyborøn by. Så kan man jo altid sige at man har fanget den selv.

Husk fisketegn
Foruden betaling for fiskeri i saltvandsøen, kræves der også Statens fisketegn, før at du må fiske her.Saltvands Put & Take Thyborøn
Værftskaj 6
7680 Thyborøn
Tlf.: 23264888

Facebook

Priser
2 timer 100 kr.
3 timer 130 kr.
4 timer 160 kr.
6 timer 200 kr.
Dag (10 timer) 300 kr.

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.Vis stort kort

Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Saltvands Put & Take Thyborøn, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.4/5 (18 votes cast)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*