PowerBait

Artiklen indeholder annoncelinks.

PowerBait er en af de mest benyttede typer agn til fiskeri i put and take søer, og de fleste lystfiskere har mindst et glas PowerBait med i fisketasken. Og det er der en grund til. For det kan være hamrende effektivt, når der skal trækkes regnbueørreder op af en sø.

PowerBait glas

Hvad er PowerBait?

PowerBait er en fællesbetegnelse for kunstigt agn fra firmaet Berkley. Traditionelt har det været en slags dej, som puttes på krogen, men PowerBait dækker i dag over et større sortiment, indeholdende kunstige orm, maddiker, fiskeæg og meget mere.

Her vil vi i denne omgang koncentrere os om den kunstige dej, som de fleste forbinder med begrebet PowerBait.

PowerBait minder mest af alt om et glas modellervoks. Dejen indeholder typisk en række forskellige duftstoffer, som er effektivt til at pirre og tiltrække ørrederne. Af samme årsag kaldes det derfor også for Trout Bait.

Mange varianter PowerBait

PowerBait fås i en række forskellige varianter. For det første kan du få en lang række forskellige farver. Enten i ensfarvet dej, eller også med eksempelvis glimmer, eller med farvespil, så som en regnbuefarve.

Udover farver, kan du også få PowerBait med forskellige dufte. De nyeste tæller bl.a. hvidløg og lever, som skulle være uimodståeligt for fiskene. Om det så er det, må være op til den enkelte at afprøve.

Men varianterne er der for en grund, for det kan variere hvilken farve, som er effektiv ved søen. Det afhænger bl.a. af vejrforholdene, årstiden og sigtbarheden i søen. Det kan derfor være en fordel at have lidt forskellig PowerBait med til søen, så man kan prøve sig frem til hvad der fungerer den dag.

Se hvordan du fisker med PowerBait i Put and Take søen.

Køb PowerBait online eller i butikker med fiskegrej

PowerBait er yderst populært, og kan fås alle steder der sælger bare en smule fiskegrej. Bilka fører det, alle fiskegrejsbutikker har det, og ofte vil du ved mange put and take fiskesøer, kunne købe PowerBait i en automat.

Herunder kan du købe PowerBait online. Du kan også klikke ind på oversigten over fiskegrejsbutikker.

(5,00 - 1 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler