Fiskesøer / Sønderjylland

Olling fiskesø


Olling Fiskesø er på 8.000 m2 fiskevand. I søen findes der regnbueørreder, bækørreder, ål og karper.


Olling fiskesø
Gammelmark 16, Sdr. Hygum
6630 Rødding
Facebook

Priser
2 timer kr. 70,-
Efterfølgende timer kr. 20,-

Børn under 12 ½ pris.

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Åbningstider
Solopgang til solnedgang.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Olling fiskesø, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

4 kommentarer

 1. Kent arenstorff siger:

  Min søn og jeg besøgte olling fiskesø dd. 22.08.15 det er den største fiasko i lang tid… Vi var klar til at fiske kl 06.30. Men søen er reelt helt død, men hvad vi havde jo betalt for 2 timer 105,- ok pris… Vi fandt jo ret hurtigt ud af at vandet var fuld af en masse yngel og frøer… Men ingen ørreder havde lyst til at springe i den dejlige solopgang… Meget mærkeligt?? Efter en halv times fiskeri gik vi en tur rundt om søen… Vandet var meget beskidt, skraldespandene var løbet over alle steder, og der flød med affald dåser osv. Over alt… Olling fiskesø er groet totalt til med grøde, åkander og siv… Vi pakkede vores grej efter efter en time, uden så meget som at have set andet end småfisk og affald… Olling fiskesø er reelt lukket, der er ikke sat fisk ud i meget lang tid… Ejeren burde pille sine skilte ned og kalde det olling mose… Det er intet at komme efter derude, ikke engang en naturoplevelse…

  • Gitte siger:

   Du har ret,der er ikke noget at komme efter,vi var der ude i 2015,og vi fangede ikke andet en grøde,
   en dårlig sted at fiske

 2. Michael Frydenløv siger:

  Må tilslutte mig. Søen er fyldt med alt andet en fisk… 🙁
  Den burde lukkes og slukkes

 3. jesper smidt siger:

  Har næsten altid fanget noget. men der er ikke meget liv og det hele trænger til en kærlig hånd. håber der bliver gjort noget ved det da det engang har været et kanont sted at fiske. har gjort det meget som barn.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*