Ørredruller med flødeost og spinat

(5,00 - 2 stemmer)
Loading...
Ørredruller med flødeost og spinat
Tilberedelsestid: 20 min PT20M PT20M

Ørredruller er en nem og lækker lille forret. Den er hurtig at lave, og smager super godt.

Du kan også bruge ørredrullerne som snacks eller til tapas. De er gode som små hapsere.


Ingredienser:
Cirka 250 g koldrøget ørred (kan evt. erstattes af røget laks)
2 tortilla wraps
200 g flødeost
2 tsk stenbidderrogn (kan udelades)
En lille håndfuld frisk dild
En lille håndfuld 1 frisk persille
En håndfuld frisk spinat
En økologisk citron - cirka halvdelen af saften
Salt og peber

NB. Brug dine favoritkryddderurter eller mikrogrønt i stedet for dild og persille, hvis du ønsker at trække smagen i en anden retning.


Fremgangsmåde:
  1. Start med at blande flødeost, krydderurter, citronsaft og stenbidderrogn sammen. Smag til med salt og peber. Giv den evt. mere citronsaft.
  2. Læg en tortilla wrap ud på et skærebræt, og smør herefter dit fyld ud på den i et jævnt lag.
  3. Skær din koldrøgede ørred i tynde skiver, og fordel den ud på tortilla wrap'en.
  4. Den skyllede spinat fordeles nu oven på ørreden.
  5. Rul til sidst din wrap stramt sammen, og pak den ind i husholdningsfilm. Det hjælper den med at holde formen.
  6. Læg dine ørredruller i køleskabet, og lad dem hvile mindst en time.
  7. Inden servering, tager du ørredrullerne ud af filmen, og skærer dem i skiver af cirka 2 centimeters bredde.


(5,00 - 2 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Skriv en kommentar

Se vores debatregler