Fiskesøer / Nordjylland

Nørholm Fiskepark


Fiskeparken byder på 4 søer, hvor du kan fiske efter regnbueørreder. På stedet findes en kiosk, som sælger og udlejer fiskeudstyr (åben efter aftale), og rundt om søen er der placeret borde og bænke.


Nørholm Fiskepark
Munkbækvej 22, Mellemholm
9240 Nibe
Tlf.: 98341480
Facebook

Åbningstider
Åbent døgnet rundt - hele året.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Nørholm Fiskepark, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (12 votes cast)

9 kommentarer

 1. JD siger:

  Elendigt sted! Alt er faldefærdigt og møgbeskidt. Der ligger affald over det hele og der er groet helt til, så man ikke kan komme til at fiske fra breden nogle steder. Spild af penge!

 2. Rene siger:

  Værste sted jeg har været, og har besøgt mere end 20 parker, spild ikke dine penge her

 3. Fiskerne siger:

  Virkelig værste sted ever! Kunne blive et kanon sted hvis ejeren ikke var så fandens dovn og så få klippet de træer. Og ryddet lidt op + flere fisk i søen, er der 3 fisk ?

 4. Pernille siger:

  Det er den værste fiskesø jeg nogensinde har været ved. Var så dum at betale for 4 timer. Det endte med 40 minutters fiskeri.. Vil ikke anbefale nogen at fiske der.
  Men det kunne ellers blive en lækker sø, hvis man gad at gøre noget ved den.

 5. Lars siger:

  Fiskesø?
  Ja, der er sikkert fisk (jeg så rent faktisk een!!!!!!) – men det var så også der, hvor jeg var så heldig at kunne komme ned til vandet.
  Ja, der er (vist nok) fire søer. Men det er kun muligt at komme ned til den ene – hvor der er 1 1/2 standplads.
  Det er en joke, at ejerne tager penge for det…

  Find et andet sted – det bliver næppe værre – jo, vent, i et eller andet rensningsanlæg (hvor tilkørselsforholdene sikkert også er bedre…)

 6. NaturFiskeren siger:

  Dette sted er virkelig naturligt og dejligt, der er fredeligt og omgivelserne virker ikke kunstige. Det er en af de få ting folk glemmer at kigge på. Nogle mennesker sætter pris på Naturens omgivelser og gider ikke fiske i et akvarium!

 7. Tina siger:

  Vi har været faste kunder for år tilbage,,, men hol da op hvor er det sørgeligt at se hvordan der ser ud… umuligt at fiske der .. pga bevoksning … kunne ikke engang se om der stadig var søer…. tyveri at ta penge for fiskeri her

 8. Theis siger:

  Det er blevet et rigtig godt sted efter han har været dernede med en ordenlig maskine. Jeg fanger stort set fisk hver gang man skal bare lige vide hvor de er.

 9. Rasmus underlien siger:

  Dårligste fiskesø i hele Nordjylland!!!! Der er intet liv og det virker mest af alt som et mudder hul alt roder og er ikke til at komme til søen vil ikke anbefale nogen og smide penge i en tur der ud
  Det er virkelig helt forfærdeligt!!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*