Fiskesøer / Østjylland

Moesholm Put & Take


Moesholm put & take tilbyder en 12.000 m2 stor fiskesø, hvor der kan fiskes efter regnbueørreder, bækørreder, gukldørreder og ål. Der udsættes ørreder i størrelser op til 8 kg.

Ved søen findes der gode rensefaciliteter med rindende vand, samt toilet, borde og bænke.Moesholm Put & Take
Thorsagervej 36
8550 Ryomgård
Tlf.: 40795215

Facebook

Priser
2 timer 90,-
3 timer 120,-
4 timer 140,-
6 timer 180,-

Børn under 10 1/2 pris (med betalende voksen)

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Der kan betales med:
MobilePay

Åbningstider
Åbent hele året - fra solopgang til solnedgang.

Fangstbegrænsning
Ingen fangstbegrænsning
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Moesholm Put & Take, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (3 votes cast)

3 kommentarer

  1. Christian siger:

    Har frekventeret denne sø fast i næsten et år og det varierer kraftigt hvor god fangsten er her. Den bedste fangst jeg har oplevet indtil videre er 3 fisk på 4 timer, men med jævne mellemrum får man da noget med sig derfra, og omgivelserne er fantastiske.

  2. Ibrahim siger:

    Nu har jeg været derude 10 gange uden held. Jeg fisker på samme måde som andre steder og fanger jeg ikke noget den ene gang så er der gevinst næste gang. Har ikke oplevet noget lignende andre steder. I dag vil han slå græs ved 17 tiden hvor fiskene begyndte at bide efter men fiskene forsvandt hurtigt igen. Han slår græs med stor maskine 20cm fra dig og kigger på en som flyt dig. Det var bare sjovt når græsset var 3 cm og han vil slå det ned til 2 cm. Flere steder var det så lavt at han ikke kunne slå det. Men nej han vil bare køre frem og tilbage. Så måtte jeg hellere køre før tid. Jeg har ikke oplevet noget lignende. Fiskene var så sløve at de næsten ikke kunne bevæge sig. Tak for den sidste tur derud.

  3. kasper siger:

    jeg kommer der meget det er et rigtigt godt sted det er selfølgeligt svært som i alle andre søer men jeg plejer circa og fange mellem 3 og på 4 timer det er en god sø man skal bare kende den vis man vil fange noget 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*