Moesholm Put & Take

(3,21 - 24 stemmer)
Loading...
Moesholm put & take tilbyder en 12.000 m2 stor fiskesø, hvor der kan fiskes efter regnbueørreder, bækørreder, guldørreder, Sunshine Bass og ål. Der udsættes ørreder i størrelser op til 8 kg.

Ved søen findes der gode rensefaciliteter med rindende vand, samt toilet, borde og bænke.

Moesholm Put & Take
Thorsagervej 36
8550 Ryomgård
Tlf.: 40795215

Facebook

Priser
2 timer 90,-
3 timer 120,-
4 timer 140,-
6 timer 180,-

Børn under 10 1/2 pris (med betalende voksen)

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Der kan betales med:
MobilePay

Åbningstider
Åbent hele året - fra solopgang til solnedgang.

Fangstbegrænsning
Ingen fangstbegrænsning

Kort over Moesholm Put & Take


Rutevejledning
(3,21 - 24 stemmer)
Loading...
6 kommentarer
0

6 kommentarer

Rasmus august 12, 2022 - 3:24 pm

Et smukt sted, relativt mange fisk, men ejeren af ​​søen skriver, at der ikke er fangstbegrænsning, så snart du henter den rigtige madding og begynder at fiske, løber ejeren for at tjekke din billet med rystende hænder, ben og andre dele af kroppen, og viser dig betalingen fra nogle svindlere med henvisning til, at du betalte ham 30 kroner. Som et resultat af at have vist alle de kontroller, der beviste det modsatte, kigger han på din fangst og siger, at du har fanget en masse fisk, og han vil ikke se dig her mere, så jeg råder dig ikke engang til at gå her , det er bare rædsel og tab af humør.

Svar
Michael januar 4, 2021 - 12:00 pm

Besøgte Moesholm P&T d. 3. januar 2021. Ingen liv ved søen, og der blev kun fanget et par ørreder af ca. 15 mand.

Det viste sig at der IKKE var sat fisk ud siden før jul, hvilket blev oplyst af ejerens kone. Det vil sige en periode på 11-14 dage, hvor der ikke er tilført nye fisk til søen, og sikkert rigtig mange besøgende i samme periode. Den ivrige reklameren om udsætninger af et par rigtig store fisk, er sikkert rigtig. Men der glemmes så vist at udsætte flere fisk af mellem størrelser ud i søen.

Det er vist udelukkende et sted hvor ejeren vil “take” dine penge, og ikke så gerne “put” noget i søen til gengæld.

Der findes heldigvis bedre søer, og ejere som også vil yde, og ikke kun nyde.

Svar
Thomas Andersen januar 1, 2021 - 10:18 am

31.12.2020
Turen gik til Moesholm – 15 mand omkring søen, ingen fangede noget i de 3 timer jeg havde købt – lidt vildt at det kan lade sig gøre, at ingen overhovedet fanger noget på hverken flue, bait, eller spinner.

Svar
kasper november 2, 2016 - 10:53 am

jeg kommer der meget det er et rigtigt godt sted det er selfølgeligt svært som i alle andre søer men jeg plejer circa og fange mellem 3 og på 4 timer det er en god sø man skal bare kende den vis man vil fange noget 😀

Svar
Ibrahim september 25, 2016 - 5:32 pm

Nu har jeg været derude 10 gange uden held. Jeg fisker på samme måde som andre steder og fanger jeg ikke noget den ene gang så er der gevinst næste gang. Har ikke oplevet noget lignende andre steder. I dag vil han slå græs ved 17 tiden hvor fiskene begyndte at bide efter men fiskene forsvandt hurtigt igen. Han slår græs med stor maskine 20cm fra dig og kigger på en som flyt dig. Det var bare sjovt når græsset var 3 cm og han vil slå det ned til 2 cm. Flere steder var det så lavt at han ikke kunne slå det. Men nej han vil bare køre frem og tilbage. Så måtte jeg hellere køre før tid. Jeg har ikke oplevet noget lignende. Fiskene var så sløve at de næsten ikke kunne bevæge sig. Tak for den sidste tur derud.

Svar
Christian januar 4, 2013 - 12:00 am

Har frekventeret denne sø fast i næsten et år og det varierer kraftigt hvor god fangsten er her. Den bedste fangst jeg har oplevet indtil videre er 3 fisk på 4 timer, men med jævne mellemrum får man da noget med sig derfra, og omgivelserne er fantastiske.

Svar

Skriv en kommentar

Se vores debatregler