Fiskesøer / Østjylland

Lystrup Bæk Fiskesø


I Lystrup bæk fiskesø ved Vrads, kan der fiskes efter regnbueørreder, guldørreder og bækørreder i størrelser fra 1-11 kg.

Søen ligger idyllisk midt i skoven, med rigt fugleliv omkring, samt bækken med rindende vand lige ved siden af søen.Lystrup Bæk Fiskesø
Lystrup Bæk Fiskesø
Dambrugsvej 9
8654 Bryrup
Facebook

Priser
2 timer 100,-
3 timer 120,-
4 timer 140,-
5 timer 160,-
6 timer 180,-

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Fangstbegrænsning
Ingen fangstbegrænsning
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Lystrup Bæk Fiskesø, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (5 votes cast)

6 kommentarer

 1. Tommy Holgersen siger:

  Fruen og jeg jeg var har kun fisket ved denne sø en gang og det bliver nok den sidste. Søen ligger for enden af en lang grus vej og er meget idyllisk. Der er fine adgangs forhold til hele søen, masser af borde og bænke, samt rensebord og mindre hytte med toilet. Så det kan man ikke klage over. Men når det kommer til fiskeriet så er det en anden sag. Vi fiskede i 3 timer uden at mærke noget som helst. Vi så heller ingen fisk overhovedet. Så en noget skuffende første tur. Hvis der er andre der mener at denne sø er et besøg værd så kom endelig med en anmeldelse. Vil give denne sø 3 stjerner på grund af den hyggelige natur og de fine forhold.

 2. Boedskov siger:

  En kammerat og jeg besøgte denne sø en efterårsdag. Vi kom hjem med ikke mindre en 7 fisk i forskellige varianter. Bækørred og store flotte regnbuer. Vi havde også en guldørred på krogen, men den undslap desværre.
  Stedet er super idyllisk, ingen larm fra biler eller andet, kun fuglekvider og friske fisk der springer rundt.
  Fiskene er fra eget dambrug og vandet fra en kilde, med beliggenhed lige ved siden af søen. Mere naturlig bliver det nærmest ikke.
  Kan VARMT anbefales!

 3. Theis siger:

  Første besøg hos Lystrup, blev meget positivt. Startede ved 6-tiden i skønt vejr, med bidelystne fisk. Masser af aktivitet i vandet, og synlige guldørreder og regnbueørreder.
  De to første kast, gav begge fisk på land. Og det fortsatte. 5 fisk inden for de første 45 min. Jeg stoppede ved 10 fisk, efter godt 2 timers fiskeri. 5 x guld og 5 x regnbue. Perfekt dag.

 4. Theis siger:

  Svære forhold i dag. Varmt vejr, dovne fisk og meget lidt aktivitet. Men det lykkedes at få 3 fisk på land. Alle taget på PowerBait fisket langsomt på Bombarda.

 5. Theis siger:

  Det blev til et par timers fiskeri efter fyraften. 3 styk taget på bombarda med powerbait. 2 på 3 kg og 1 på 1,5.

  Flot klart vand og synlige fisk. God dag trods lidt skiftende vejr.

 6. jan nielsen siger:

  Fiskede et par timer. Ingen aktivitet overhovedet. Fisk?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*