Lystfisker Paradiset

(3,77 - 26 stemmer)
Loading...
Lystfisker Paradiset
Lystfisker Paradiset ligger i den smukke vejle å dal, tæt ved randbøldal statsskov. De unikke omgivelser er med til at gør søerne til nogle af Danmark smukkeste. Lystfisker Paradiset er i dag forpagtet af Kolding Jagt og Fiskeri, der har forpagtet søerne siden Foråret 2022.

Lystfisker Paradiset består af 4 søer, der variere meget i dybde, dog fælles for alle søerne er der forefindes steder med op til 5-6 meter dybe. Dette gør søerne er ret attraktive at fiske i om sommeren da der næsten altid er kølige steder for fiskene at stå. En anden ting der er lidt specielt ved netop lystfisker Paradiset er at søerne er kildevæld der kommer op af undergrunden.

I højsæsonen sætter vi typisk fisk ud dagligt, antal variere alt efter hvor mange besøgende der har være, og vi gøre alt hvad vi kan for at sætte ud så der altid er noget at fange. I søerne kan du bla. fange regnbueørreder, guldørreder, kildeørreder og bækørreder.

Ved søerne er der borde, bænke, renseplads, grillpladser, toiletfaciliteter og grejbutik.

Lystfisker Paradiset
Spjarupvej 11
6040 Egtved
Tlf.: 75521414

Facebook

Priser
2 timer 100,-
3 timer 110,-
4 timer 130,-
5 timer 150,-
6 timer 170,-
Dagkort 250,-

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Åbningstider
Alle dage, hele året, fra solopgang til solnedgang.

Fangstbegrænsning
Max. 8 fisk pr. dag.

Overnatning
Det er muligt at leje en fiskehytte ved søerne.

Kort over Lystfisker Paradiset


Rutevejledning
(3,77 - 26 stemmer)
Loading...
14 kommentarer
0

14 kommentarer

Leann maj 12, 2024 - 8:49 am

Kolding jagt og fiskeri skam jer det kan ikke gå hurtig nok at tjene penge vi havde lejet hytten som var super vi var der et døgn+ nogle timer jeg stod ved sø 3 da der blev sat fisk ud og der kom nøjagtig 4 fisk ca 4kg ud og med 4 søer gir det 16 fisk vi var ca 50 der fiskede en ren penge maskine man kan sige meget om den sure gamle mand der var der før men han kom mange flere fisk ud kommer der ikke mere

Svar
Nigel Curtis juni 12, 2020 - 6:09 am

Vi bruger stedet flitigt og er fuld ud tilfreds, altid godt men fisk og en skønt natur.
Værkstedsskolen i Rugsted

Svar
Brian M. Nielsen maj 1, 2018 - 2:18 am

Meget net vigtigt at stedet er kunde venligt, det er altså gæster der kommer på besøg, de skal behandles som familie!! Man kan godt blive uenige, selv med sin lille søde gamle bedstemor!
Men husk nu…. Man bidder ikke hånden der brødføder en!!
Alt godt til alle der tager afsted, og held og lykke med en forhåbentlig opgradering i forhold til jeres gæster….. Knæk og bræk

Svar
anders jensen september 30, 2017 - 8:09 pm

Hej hvem er den gamle sure mand (IDIOT)der render rundt og spiller betjent. Få det fjols ud eller luk stedet.

Svar
Kim juni 21, 2014 - 8:24 pm

Jeg besøgte stedet for første gang for ca 20 år siden, ved gode gamle Jøker,altid flink og flotte fisk.. Alt var super…. Men men men efter mange år og hvor jeg selv har fåre børn, som elsker at fiske tager vi ud til mit “gamle” sted.
Stedet er stadig super dejligt, men ham som leger politi ved søerne kan skræmme alle væk, pisse sur gammel mand…. Kan ikke anbefale dette ellers dejlige sted til andre.
Få en ny rar mand til at passe dette sted…….

Svar
CHARLIE august 6, 2012 - 12:00 am

Jeg har fisket i rigtig mange P&T , men ikke oplevet et sted med ligeså flot g rent vand, alt omkring søen er i orden, reglerne skal holdes , men det jo os det de er til for, så alle kan have en god tur.

Svar
anders bay jensen april 27, 2012 - 12:00 am

meget velsmagende fisk både kildeørreed og regnbueørred, fangede to af hver og nød den smukke natur.

Svar
Jens Berg april 1, 2012 - 12:00 am

tak til folkene bag Lystfiskerparadiset.Her er en fantastisk smuk natur, her er ro, et afstressende sted med det plus at der som regel også er en velsmagende fisk med hjem. Jeg er kommet her regelmæssigt de sidste 3 år sammen med en god ven.Vi har tidligere fisket forskellige steder,men døler at vi har fundet stedet der giver os det vi sætter pris på:Natur,ro og behagelige medfiskere. Uheldige elementer kan man støde på engang imellem,personer der sviner deres omgivelser til, vil ikke føle sig velkomne her. Jeg glæder mig allerede til næste tur.

Svar
poul jørgensen marts 20, 2012 - 12:00 am

Fra Lystfiskerparadiset”s side tager vi alle klager alvorligt, derfor har vi prøvet at “rekonstruere” de to nedenstående, den der betegner stedet som børnefjendsk opstod som følge af klager fra gæster der fortalte om to børns stenkast på p-pladsen, en henvendelse til faren blev ikke modtaget positivt. Den anden der er dateret 19 jan. 2012 følte vi måtte være en bestilt “anbefaling”,da ingen kunne genkalde en situation fra den dato, da søerne iøvrigt var næsten dækket af is. Det lykkedes med lidt besvær, at få kontakt til Dion der kunne huske at episoden fandt sted engang i sommeren 2010, men ikke rigtig kunne beskrive hvad der præcis var sket, vi ville gerne have inviteret Dion til et besøg, men dette kunne ikke imødekommes.

Svar
Dion Hjerrild marts 5, 2014 - 11:24 pm

Hej Poul.

Jeg mener da at have givet en ret fyldestgørende forklaring på min klage. At jeg ikke har taget imod besøget er mest fordi jeg ikke fandt det relevant. Besværet med at få fat i mig, skyldes nok at jeres beskeder “forsvandt” i spamfilter.
Knæk og bræk til andre der skal ud og fiske.

Svar
ole februar 1, 2012 - 12:00 am

Meget flotte søer, klart vand, velsmagende fisk, der gøres meget for at det skal være et sted hvor det er rart at være.

Svar
Dion Hjerrild januar 19, 2012 - 12:00 am

Helt klart et af de værste steder jeg nogen sinde har været. Opsynmanden var meget sur og gal da jeg bad om starthjælp. Søen var ellers pæn og lækker natur. Kommer der aldrig igen, og håber han ændre indstilling ellers forsvinder hans kunder.

Svar
Karsten august 7, 2011 - 12:00 am

Syntes helt klart at det er et af Jyllands bedste fiskesteder. Klart og rent vand, flotte og velsmagende fisk, flot natur og velholdt. Prøv en gang og gå ind på deres hjemmeside og læs i gæstebogen. Helt sikert et sted som vi kommer tilbage til!!!

Svar
lars august 2, 2009 - 12:00 am

hvis i har børn hold jer fra denne sø, legepladsen er kun til pynt, og opsynsmanden er meget børnefjendtlig

Svar

Skriv en kommentar

Se vores debatregler