Fiskesøer / Sønderjylland

Krogs Fiskesøer


Krogs Fiskesøer består af 2 søer beliggende i smukt naturområde. Søerne byder på rent vand fra naturlige kilder og har en dybde på op til 3 meter.

I søerne kan der fiskes efter regnbueørred og guldørred.

Søerne har pr. 1. juni 2016 fået ny ejer. Tidligere hed søen Visby Fiskesø.
Krogs Fiskesøer
Øster Gammelby 51
6261 Tønder
Tlf.: 22 48 20 00
Facebook

Priser
2 timer 90,-
3 timer 120,-
4 timer 150,-
5 timer 180,-
6 timer 200,-

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Der kan betales med:
MobilePay

Åbningstider
Solopgang til solnedgang.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Krogs Fiskesøer, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (5 votes cast)

3 kommentarer

 1. Hej med jer

  Jeg vil godt komme med en bedømmelse af VISBY FISKESØ.
  Jeg har været ud og fiske i Visby 2 gang nu, første gang for ca 1 år siden der så tingende faktisk meget pæne ud men efter et år er det godt nok gået ned af bakken faciliteter er meget ringe, toilet er der meen ingen toiletpapir hmmm et vigtigt ting at have med hvis man nu endelig skulle … bænke og bord er slidt for ikke at sige ubrugeligt de broer der er for handykappet er møre (røgnet). rundt omkring søerne er der højt græs så man har svært ved at komme til. Med hensyn til fangst tja det kan jo være held men jeg har kun fanget en fisk på 6 timer jeg har brugt derude det virker lidt som om at fiskene bliver fodret så de ikke hopper på krogen ligegyldig hvad man bruger som agn. Søerne er ikke blevet renset for alger og vandplanter i lange tider. Hvis disse ting som jeg nu har nævnt bliver bragt i orden ville det være et rigtigt godt sted at fiske dermed sagt vil der også komme en bedre omtale og en større omsætning for ejeren.
  måske skulle man også fjerne den fangstquote på 3 fisk i timen.

  Med venlig Hilsen
  Uwe Schlüter

 2. Torben Ankert siger:

  Hi Uwe. Jeg kan meddele at jeg har overtaget søen og den vil blive genåbnet i forår 2015 for fiskeri igen. Til den tidspunkt skulle alle tingene blive lavet i orden igen. Håber vi ses så igen. Der vil komme en artikel i lokale aviser når vi holder åbningsfesten.
  Mvh Torben

 3. Peter Krog siger:

  Hej. Jeg har pr 1.juni 2016 overtaget søen. Den er blevet renset og græsset er klippet og jeg har sat ca 300 fisk i begge søer indtil d.d . Der har været rigtig mange besøgende som kun har givet den ros. M.v.h Krogs Fiskesøer . Se opslaget på Facebook v.Krogs Fiskesøer V.Gammelby

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*