Fiskesøer / Nordjylland

Hvorupgaard Fiskepark


Hvorupgaard Fiskepark består af 2 sammenhængende søer, beliggende 6 km fra Nørresundby. Søerne ligger i dejlige omgivelser, hvor der også er mulighed for at have familien med på tur.

I søerne kan der fiskes efter diverse ørredarter.

Søerne hed tidligere Hvorupgård Fiskesø, men er åbnet igen i maj 2016 med nye ejere.Hvorupgaard Fiskepark
Hvorupgaard Fiskepark
Hvorupgaardvej 17
9400 Nørresundby
Tlf.: 21 72 66 00
Facebook

Priser
2 timer 100 kr
4 timer 150 kr
8 timer 250 kr

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Åbningstider
05.00 - 24.00

Fangstbegrænsning
Ingen fangstbegrænsning

Andet
Natfiskeri efter aftale
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Hvorupgaard Fiskepark, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.8/5 (12 votes cast)

7 kommentarer

 1. Tobias siger:

  Vi var derude i fire timer, både med blink og powerbait. Fiskene hoppede og sprang, men intet ville bide på vores madding. Ydermere var der heller ikke nogen af de andre, som var ved søen, der fangede noget, trods mange forskellige typer bait og blink. Vandet er meget grønt har en lav gennemsigtighed, og der er mange åkander og andet godt, som krogen kan sætte sig fast i. Lidt af en skuffelse desværre.

 2. Per nyman siger:

  Dejlig fiskesø. Min dreng fangede 2 pæne ørreder og havde 3 fights han mistede. Ejerne burde holde søen renere for åkander og andet græs

 3. Jan siger:

  1 feb. 2018

  Trods koldt vejr skulle spinneren prøves og første kast gav ørred på 3,9 kg.
  Så jeg kan kun sige godt fiskevand og rene omgivelser – bare dejligt.

 4. Daniel siger:

  Jeg var derude to dage i træk, her i april 2018 uden at få en eneste fisk med hjem. Der var mange andre der heller ikke fik noget som helst med hjem. De fisk der så bliver fanget i ny og næ, er helt svampede og fyldt med store plamager og pletter, så man dårligt har lyst til at røre ved dem. Fiskene hopper og springer, og svømmer lige direkte forbi diverse baits og orme, men altså uden så meget som at nappe. Så altså, bestemt en hyggelig sø, men absolut ikke pengene værd – ja jeg vil næsten sige det er spild af penge at aflægge den et besøg…

 5. dennis siger:

  har været der ude 2 gange i denne uge men min søn!!!! ingen bid men så flere døde fisk men svamp og vi så nogle stykker være tæt på og dø !!!! også med svamp !!!!

  dato 10-08-19

 6. Hejsa,
  Jeg vil blot høre om det er okay, at vi betaler kr. 100 for to stænger, for en times fiskeri? Det er nemlig to små drenge som skal prøve, og jeg tænker at 2 timer bliver for lang tid.
  Mvh
  Palle Birk Nielsen

 7. Thinus siger:

  Jeg var der ude idag med min søster for første gang og kan kun sige at det var fantastisk, vi fangede 2x tigerørred 1x guldørred 1x kildeørred og mistede fighten til en stor Tiger og guldørred. Der var andre der fangede fisk også. Dato 15/05-20. Kan kun sige det er bedre end Blokhus, Gøttrup, hornum.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*