Fiskesøer / Midt og Vestjylland

Ho fiskesø


Ho fiskesø er beliggende i sommerhusområdet Ho ved Blåvand. Put & Take søen er på ca. 8.500 m2, og byder på fiskeri efter ørreder. Søen har en dybde ned til 3 meter.


Ho fiskesø
Almosetoften 12
6857 Blåvand
Tlf.: 40 53 56 32

Facebook

Priser
2 timer 80,- 
3 timer 100,-
4 timer 120,-
6 timer 160,-
8 timer 200,-
Dagskort 270,-

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Åbningstider
Hele året fra solopgang til solnedgang.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Ho fiskesø, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (13 votes cast)

1 kommentar

  1. Edith Damm siger:

    Jeg har netop været ved Ho Fiskesø efter at have besøgt hjemmesiden http://www.hofisk.dk . Ifølge hjemmesiden koster et 2-timers kort 70 kr., så det var det beløb, jeg tog med til søen. Det viser sig så, at det koster 80 kr.
    Den meget lidt imødekommende kvinde, der solgte fiskekort, ville ikke sælge mig et kort på mindre tid, selv om jeg forklarede, at jeg havde fundet prisen på hjemmesiden. “Jamen det er ikke vores hjemmeside”, får jeg som svar. Jeg spørger så, hvem der har hjemmesiden, hvortil hun svarer: “Det ved jeg ikke”.
    Jeg tænkte bare, at her har jeg ikke noget at gøre, og jeg sætter aldrig mine ben her igen – i alt fald ikke med denne forpagter, for det var ikke ejeren.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*