Fiskesøer / Østjylland

Hedensted Put & Take


Hedensted Put and Take byder på 30.000 m2 fiskevand fordelt på hele 5 søer.

I søerne kan der fiskes efter regnbueørred, rødding, laks, bækørred, guldørred, ål og gedder.

Ved søerne finder du alle nødvendige faciliteter, bl.a. renseplads, opvarmede toiletter, grejbiks mv.Hedensted Put & Take
Hedensted Put & Take
Mørtelvej 5
8722 Hedensted
Tlf.: 75890000

Facebook

Priser
1 time 70,-
2 timer 100,-
3 timer 120,-
4 timer 140,-
6 timer 170,-
8 timer 200,-

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Åbningstider
Søerne er åbne hele året fra solopgang til solnedgang.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Hedensted Put & Take, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.4/5 (9 votes cast)

5 kommentarer

 1. Kenneth jensen siger:

  Det er et pænt område, men søerne er efterhånden helt tilgroet. Jeg har fisket i mange søer men disse ser desværre ud til at mangle vedligeholdelse.. Der er efterhånden ikke ret mange steder hvor der kan fiskes. Vender ikke tilbage igen.

 2. bjarne nielsen siger:

  pænt område men har gået søerne rundt og der er ingen liv vi var derude søndag d.15-03-15 vi snakkede med 3 tysker som havde været der hele weekenden uden og fange noget kunne forstå de ikke kommer igen og det gør vi heller ikke, kan ikke forstå den har fået 3.5 stjerne i anmeldensen da den kan få 1 for det pæne område for der er ikke mange fisk har snakket med en medarbejder som sagde de sætter cirka 1 kilo fisk ud pr fiskekort som er solgt dagen før ikke meget til 4 store søer.

 3. Henrik espersen siger:

  Jeg er kommet der igemmen 20 år, og er godt tilfreds med søen, når jeg har min datter med, så kommer jeg altid hjem med Fisk fra børne søen.

  Men må indrømme, er fiskene er blevet mindre og svære at fange, med tiden, om det så er fordi de sætter mindre fisk ud, eller jeg bare er uheldig. ???.

  Men som familie fiske sø, er det nok en af de bedste fiske søer, jeg har været ved, og super gode faciliteter.

 4. Morten siger:

  Gode faciliteter, men søerne er ALT for tilgroede…spinne fiskeri og bund fiskeri er rigtig skidt….3 besøg for nyligt af 4 timer- fik et bid og det var det! Kommer der ikke igen før de har ryddet op i søen

 5. Theis siger:

  Glimrende søer. Klart vand, og godt med fisk. Rigtigt at der er godt med planter på bunden, men der kunne sagtens fiskes med både bombarda med bait, og microblink i dag.
  Fiskene var svære at få i hugget, men 2 kom der på land ved dagens fisketur. Begge taget på powerbait. Passiv til laaangsom indspinning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*