Fiskesøer / Sønderjylland

Fiskesøen ved Hebo (tidl. Hebo Sø – Put & Take)


Fiskesøen er en naturlig sø på ca. 7.500 m2, og med en dybde ned til 3 meter. Søen er formet som en hestesko, og byder derfor på masser af fiskepladser, både rundt om søen, og på halvøen i midten.

Det er muligt at køre hele vejen rundt om søen, og parkere tæt ved fiskepladserne.

Der vil blive opstillet flere borde/bænkesæt rundt om søen, og af faciliteter kan bl.a. nævnes rensebord, wc og et nyt opholdsrum.

I søen bliver der udsat regnbueørreder, guldørreder, bækørreder og kildeørreder.Fiskesøen ved Hebo (tidl. Hebo Sø – Put & Take)
Hebovej 86
6851 Janderup
Tlf.: 61788623
Facebook

Priser
1 time 60 kr
2 timer 85,-
3 timer 120 kr
5 timer 175 kr
8 timer 235 kr

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Fiskesøen ved Hebo (tidl. Hebo Sø – Put & Take), er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.9/5 (16 votes cast)

11 kommentarer

 1. Holger siger:

  Jeg har fanget flotte fisk på Hebosøen. Den er egnet til alle slags fiskestanger og hvis det starter med regnvejr har men mulighed for fiske fra en pavilion

 2. Ulrike siger:

  Flot Sø det er ikke så store men med mange fisk og en interesant søform. En dag gik jeg hjemme med fire regnbuer. Kan kun anbefale at kom og prøve selv.

 3. Hebosoe siger:

  Søen er meget flot og den er meget vedegnet til flyvfiskeri også. I det sidtse 10 gange vi var der ude er de kun sket 2 gang at vi gik hjem uden fisk. Der blever ca to gange om ugen set ny fisk i søen.

 4. Niklas siger:

  Jeg var der ude den anden dag hvor kept fangede 9 fisk

 5. Bjarne siger:

  Højest 5 fisk

 6. Hr Hansen siger:

  Fiskebetanden er høj i forhold til søens størrelse, bare ærgeligt at søen er så dyb. Ellers en fin lille hyggelig sø. Dog kunne det være fedt hvis der var bedere rydet for siv og andet søplanter. Nogle godt livlige fisk der springer meget. Der er ikke så gode muligheder for fluefisker på grund af skråninger og træer og buskas ommring søen.

 7. Mads siger:

  En rigtig god fiske sø der er mange muligheder for at fange forskellige fisk

 8. Palle Frandsen siger:

  I store dele af søen er der stadig alt for meget grøde til spinnefiskeri. I forreste ben er det kun op til første sving man ikke fanger grøde i hvert kast. Og søen er ikke for dyb, tværtimod (er vel 1,5 m dyb). Derfor når sollyset ned på bunden og skaber desværre gode vækstmuligheder for at grøden vokser alt for hurtigt. Men ellers en dejlig sø. Har fra søens start i en del år frem fanget utrolig mange ørreder her. Da nød man godt af frivillige der beskar grøden tit.

 9. Casper siger:

  Da vi var derude, gik der en mand og rev alt løst grøde op på kanten af søen. Syntes det er blevet et fint sted. Og hvis man syntes der er grøde nu, skulle man have været derude for nogle år siden, da fangede man ikke andet.

 10. de er en god sø jeg har fanget nået værgan jeg er der ude

 11. jeg var ude i hebo i går og fik 3 flotte ørder i hebo de er en god fiskesø hilsen rene

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*