Fiskesøer / Østjylland

Gudenådalens Lystfiskersø


Søen ligger i et naturskønt område i den skønne Gudenådal. Lystfiskersøen er på ca, 10.000 m2, med en dybde på ned til 4 meter. Søen ligger åbent, og er velegnet for fluefiskeri.

Der er desuden fiskeret til et stykke af Gudenåen.Gudenådalens Lystfiskersø
Busbjergvej 85
8850 Bjerringbro
Tlf.: 25123618
Facebook

Åbningstider
Fra solopgang til solnedgang.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Gudenådalens Lystfiskersø, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.1/5 (17 votes cast)

2 kommentarer

  1. Marie-Louise siger:

    Kender ingen ringere put and take end denne! Har nok været der 10 gange og der er bare INTET i den sø 🙁 Ved sgu ikke om de fodre fiskene eller sløver dem med noget, for de vil intet. Og kan se det ikke kun er mig, mange jeg snakker med der over er ligeså skuffet, så NEJ den kan ikke anbefales 🙁

  2. Kirsten Grann siger:

    Skøn sø – udfordrende- knækkede den i dag- har jo altid kunne se hvad jeg gik glip af. Fedeste sø- når der ikke er for mange, der parkerer bilen i søkanten, som fluefisker kan jeg jo ridse lakken.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*