Foldingbro Fiskesø

(2,43 - 7 stemmer)
Loading...
Ved Foldingbro Camping finder du en Foldingbro Fiskesø på ca. 8.000 m2, og en dybde på godt 4,5 meter.

I søen kan der fiskes efter regnbueørreder.

Ved søen findes der bænke, læskure, toilet, grill, fryser og renseplads. I kiosken ved campingpladsen, kan der købes fiskegrej eller lejes fiskeudstyr.

Foldingbro Fiskesø
Kongeåvej 110
6650 Brørup


Priser
1 timer 60,-
2 timer 80,-
3 timer 100,-
4 timer 120,-
5 timer 140,
6 timer 160,-

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Åbningstider
Åbent fra solopgang til solnedgang.

Fangstbegrænsning
2 fisk pr. time

Kort over Foldingbro Fiskesø


Rutevejledning
(2,43 - 7 stemmer)
Loading...
1 kommentar
0

1 kommentar

isak november 21, 2014 - 9:26 pm

Stedet er fint, søen er stor og tilgængelig for både spinde og fluefiskeri.
Men det er et underligt ugæstfrit sted.
ved hytten er der en stor liste af ting som man blive BORTVIST for – og selvom jeg ikke har noget imod at blive kontroleret når jeg nu har betalt, så er det faktisk det eneste sted jeg ER blevet kontroleret, havde det så været et lille hurtigt check, så var det i orden, men nej. damen kom meget roligt og myndigt over til mig og bad om at se mit kort. hvorefter hun stod LÆNGE – og brummede mhm, m-hmmm, m-hmmm hm mhm, hvor efter hun sagde “fint” og gik da jeg havde fået kortet igen.
Jeg ved følte mig ikke velkommen der.
Stedet er ellers flot

Svar

Skriv en kommentar

Se vores debatregler