Fiskesøer / Midt og Vestjylland

Fahlbæk Sø Put & Take (lukket)


Søen er lukket pr. 1/6-2018

Fahlbæk Sø er en 400 meter lang og 30 meter bred fiskesø ved Stauning. Søen har en dybde på ca. 3 meter og er beliggende i naturskønne omgivelser.

I søen udsættes der ørreder, men kan også fiskes efter den naturlige bestand af fisk: aborrer, gedder, skaller og ål.Fahlbæk Sø Put & Take (lukket)
Langkærvej 4, Stauning
6900 Skjern
Tlf.: 97369161


Priser
2 timer 60,-
3 timer 75,-
4 timer 90,-
5 timer 110,-

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Fahlbæk Sø Put & Take (lukket), er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (3 votes cast)

1 kommentar

 1. Claus Lauridsen siger:

  Var der ude en blæsende sommer eftermiddag 17, i 2 timer og fangede en regnbue på 2kg. Ved ikke lige hvad der var sket med den, den så ud som om den havde været oppe at slås med en sten, for finderne på bugen var revet op og lidt blodige. Den var helt træt og gav ingen kamp.

  Men søen er ellers fin, ser ud til at være en 2-4 meter dyb, og vandet er dejligt klart. Der går konstant fisk i overfladen og langs bredden, så fisk er’ der.

  Det blæser en del, da den ligger mellem åbne marker og der er ikke mange træer. De fleste steder kan man sætter sig lidt ned ad bredden, og gemme sig bag sivvene og buskene. Så, det er ikke så slemt.

  Der er borde og bænke hele vejen rundt, og jeg tror også at der er WC og rensebord ved gården et sted, men er ikke helt sikker.

  Sikker på jeg finder derud igen engang.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*