Fiskesøer / Sjælland

Brynshøj Put & take


Brynshøj Put & Take ligger lidt uden for Højby Sjælland.

Den store sø er på 17.000 m2, og ligger smukt i et bakket terræn. Søen er en gammel grusgrav, med dybder ned til 5 meter. Der findes angivelser af dybder, ved søen. Der vil blive sat fisk ud op til 8,5 kg, og i perioder helt op til 10 kg. I søen findes der regnbueørreder, guldørreder, tigerørreder, kildeørreder og bækørreder.

Der findes en børnesø på grunden, hvor de mindste vil have fremragende chancer for fangst. Her bliver der sat mindre regnbueørreder og guldørreder ud.Brynshøj Put & take
Tinghulevej 8D
4573 Højby Sj.
Tlf.: 71 72 56 57

Facebook

Priser
2 timer: 140 kr
4 timer: 160 kr
7 timer: 200 kr
Dagskort: 300 kr
Natfiskeri: 250 kr

Børn under 12 år halv pris i følge med betalende voksen.
Pensionister 50 kr rabat på alle fiskekort.

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Åbningstider
Fra solopgang til solnedgang

Fangstbegrænsning
Der er fangstbegræsning i Brynshøj Put & Take. Se de enkelte kvoter på søens hjemmeside.
Rutevejledning


Bedøm fiskesøen

Har du været ude at fiske hos Brynshøj Put & take, er du mere end velkommen til at dele dine oplevelser herunder. Bedøm søen og skriv gerne en kommentar.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

6 kommentarer

 1. Mikkel siger:

  Hej det er en super fin lille sø med MASSER af fisk en tur vær hvis man er der oppe af.

 2. Patrick siger:

  enig med Mikkel. det eneste der er problemet er jernbanen der ligger meget tæt på men en sø med masser af fisk de springer meget tog 4 ørred sidst jeg var ude på brugte jeg powerbait under flåd

 3. erik siger:

  var to ude og fiske fra solopgang til solnedgang, ud over os var dr 15 andre i løbet af dagen, ingen havde fangst,jo, skaller og småfisk,var der nok af. vi brugte rejer,orm,powerbait,majs, ingen gevinst. søen trænger til en rensning af små fisk, vi kastede ud og t0 minutter efter var krogen tom for madding.

 4. HENRIK siger:

  mine drenge og mig har været der mange gange uden fangst selv om poul siger at der er masser af fisk ved jeg ikke hvor de er men der er masser af geder og skaller I søen så vi ved ikke om den er så spændende mere at besøge

 5. Johnny siger:

  Har fisket der en del med ørreder fangst hver gang. Bliver dog slemt skuffet når man kommer frem til en lukket sø! Når den annonceres åbent på Facebook siden.
  Ser her at søen åbner igen oktober 2015. Lidt sent når man tænker på hvor mange mennesker der er i oddsherred i sommerferien, dårlig timing

 6. FiskesøerDanmark siger:

  Brynshøj Put & Take er i efteråret 2015, startet forfra, med ny ejer, nye faciliteter, børnesø mv.

  Tidligere kommentarer er derfor slettet og søens anmeldelser er nulstillet, for at give det mest rigtige indtryk af søen.

  /Redaktionen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

(Debatregler
Ved indsendelse af kommentarer, bruges disse udelukkende på denne hjemmeside. E-mailadressen bruges udelukkende til registrering af kommentaren. Oplysninger videregives ikke til tredjepart, og bruges ikke til markedsføring.)

*