Adsbøl Sø

(3,00 - 16 stemmer)
Loading...
Adsbøl Sø byder på ca. 25.000 m2 fiskevand, hvor der kan fiskes efter regnbueørreder på op til 5kg.

Ved søen findes der bl.a. borde, bænke og renseskur.

Adsbøl Sø
Adsbølvej 48, Strellev
6870 Ølgod
Tlf.: 75250275

Priser
1 time 70 kr
2 timer 90 kr
3 timer 100 kr
4 timer 110 kr
6 timer 130 kr
8 timer 150 kr

Børn under 12år – Halv pris

Priserne er vejledende. Tjek hos fiskesøen for evt. opdaterede priser.

Kort over Adsbøl Sø


Rutevejledning
(3,00 - 16 stemmer)
Loading...
5 kommentarer
0

5 kommentarer

Nikolaj august 3, 2019 - 9:40 pm

Rigtig fin sø. Der er gode toiletter og fin rum til at få renset sine fisk. Var der ude i et par timer og det blev til en rigtig fon regnbueørred på ca. 3kg

Svar
Claus Lauridsen august 1, 2017 - 9:04 pm

Priserne har ændret sig en del, 90kr for 2 timer starter det ved, men man må fiske med 2 stænger pr kort.

Har ikke været ude at fiske, var bare lige forbi og se på sagerne.

Svar
Claus Rask Lauridsen juni 1, 2020 - 12:34 pm

Fantastisk smukt sted med alt hvad du skal bruge til en god dag ved putten.
Toiletter, borde og bænke, gril, lille mole med bænk så man kan sidde over vandet og nyde madpakken. skraldespande, rensebord, fint og velholdt.

Søens vand er meget klart lige nu, og det var det også sidste sommer. Søens bund er sand og så vidt jeg kunne se, helt fri for grøde. Søen tror jeg er dyb, for da jeg kastede min bundfanger ud mod midten, gik der mange sekunder før den stoppede med at tage line. Mit gæt ville være omkring 10 meter.
Jeg startede mit fiskeri klokken 5:00 og fiskede til klokken 10:00 Lørdag den 30. Maj. En dag hvor vejret var helt perfekt. Høj sol og en lille brise fra nordøst. Da jeg ankom var der helt stille og der lagde et tykt tæppe af dis over hele søen. Fiskene var allerede i gang med at springe og boltre sig. Få minutter efter jeg havde sat mit grej op, og kastet ud, hører jeg et højt skrig, og en fiskehejre letter fra den ene ende af søen og flyver næsten lige hen over mig. En scene som snydt ud af et højbudget naturprogram.
Når man sidder ved vandkanten kan man hygge sig med at følge de små skaller og aborres leg mens de jager hinanden.

Den første times tid fiskede jeg powerbait ca. 1.5m under overfladen på mit tremarella setup, og mikroblink på min UL-stang. Her må man nemlig fiske med to stænger 😀 Det havde jeg ikke rigtig hæld med. Så skiftede jeg over til bombarda med 2m forfang og et lille split-hagl ca 20cm fra en bait-skrue. Det fik jeg to fisk på, inden for kort tid, mens bombardaen lagde stille. Jeg havde en teori om at det var fordi haglet trak mit bait ned mod bunden, så da jeg ikke fangede flere fisk på bombardaen, skiftede jeg over til bundfanger med ca 70cm forfang og powerbait-skrue. Med det tog jeg 3 fisk mere, ca det samme sted jeg havde fanget med bombardaen. Så var klokken omkring 9:30 og vejret blev varmt og næsten helt stille, og jeg tror fiskene trak et andet sted hen. Jeg blev siddende og nød den sidste halve time i solen.

Skulle man sige en’ negativ ting om stedet, så er det at der er ikke mange fiskepladser. De pladser der er er gode og græsset er slået helt hen til dem. Hvor der ikke er fiskepladser, er der 2-5m siv der gør det umuligt at kaste ud. Tror heller ikke du får meget ud af at tage fluestangen med, for der er træer hele vejen rundt, hvilket dog giver en dejlig læ. Så skal du ha vaders på og gå ud i søen.

Jeg havde en rigtig fantastisk fiske-morgen ved Adsbøl Sø og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal derud i sommer.

Mange tak for en skøn natur oplevelse!

-Kaptajn Rødskæg

Svar
Poul-Erik april 18, 2014 - 8:26 pm

1 fisk her.

Svar
Ann juli 25, 2011 - 12:00 am

0 fisk

Svar

Skriv en kommentar

Se vores debatregler