Abu Garcia rygsækstol

Artiklen indeholder annoncelinks.

Abu Garcia tilbyder en række rygsækstole til fisketuren. Fælles for rygsækstolene er at de er i god kvalitet og tilbyder masser af plads til opbevaring af fiskegrej. Samtidigt er der i fiskerygsækken indbygget en stol, så man kan hvile benene, hvis behovet skulle opstå under fiskeriet.

Mange modeller rygsækstole

Abu Garcia tilbyder i øjeblikket 7 modeller af deres populære rygsækstole. Fisketaskerne fås i forskellige størrelser, alt efter behovet, og du finder bl.a. rygsæk stole til børn og større modeller til lystfiskere med større behov for opbevaring af fiskegrej.

Alle rygsækstolene kommer er udført i kraftigt vandafvisende nylon, der er perfekt til fisketuren. Skulderremmene er polstrede, ligesom Abu Garcia rygsækstolene også kommer med en polstret lændestøtte. Selve stolen er bygget solidt, så den kan tåle at blive brugt uden at blive deform.

Rygsækstol med plads til dit grej

En af de bedste ting ved Abu Garcias rygsækstole, er at de kommer med masser af plads og masser af lommer, så du kan have meget fiskegrej med på fisketurene.

Børnerygsækken kommer med 7L plads, mens den store deluxe model har hele 35L plads at gøre med.

Så skule der være plads nok til både større fiskegrej, fiskehjul, madpakken og en termokande.

Prisen

Priserne på rygsæk stolene fra Abu Garcia er sat så alle kan være med. De mindste modeller fås typisk til ca. 200,- mens deluxe-modellen koster 4-500,- kr. Så er du på udkig efter en ny fisketaske med indbygget stol, bør du kigge på rygsækkene fra Abu Garcia.

(5,00 - 1 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler