Troutbite gummidyr til Put & Take-søen

Artiklen indeholder annoncelinks.

Gummifiskeri er en super underholdende type fiskeri, som passer perfekt til Put & Take-søens ørreder. Troutbite gummidyr er effektive til dette fiskeri, og på UL grej får du liv i gummidyrene og nogle fantastiske fights.

Ørreder med Troutbite gummidyrGummidyr til fiskeri kommer i utallige afskygninger. Men de senere år er der kommet flere og flere rib tails, rib bait eller hvad man skal kalde dem, på markedet. Det er gummiagn der består af en masse små plader gummi, som gør at de kan få en livlig gang i vandet.

Troutbite er dansk producerede gummidyr. Og Troutbite har specialiseret sig i at lave disse gummiagn, som har vist sig at være voldsomt effektive til Put & Take-fiskeriet.

Troutbite Wiggleworm gummidyr til Put & Take

Troutbite Wiggleworm gummidyr til Put & Take

Perfekt til UL fiskeri

Troutbite gummidyrene kan sagtens fiskes på let spinnegrej, men fiskes optimalt på UL fiskegrej. De kan dog også sagtens bruges efter et bombardaflåd. Det er små lette agn, så der skal lidt vægt til at få dem langt ud, hvis du fisker med “almindeligt” grej.

Gummidyr af denne slags fiskes klart bedst på UL grej, og UL giver da også klart den fedeste og sjoveste oplevelse. Med UL er det meget nemmere at sætte liv i gummidyrene, så de får en lokkende gang i vandet. Du kan bedre styre det, og har en perfekt kontakt til agnen, og kan mærke selv de mindste hug og puf til gummidyret for enden af din line.

Vil du gerne prøve UL-fiskeri? Så bliv klogere på hvordan du kommer i gang, i vores store guide til UL-fiskeri i Put & Take.

Flere typer gummidyr og dufte

Troutbite’s gummiagn fås i flere modeller, som har en meget forskellig gang i vandet. Nogle er bedst til forskellige årstider og perioder. Troutbite fås i skrivende stund i 5 modeller: Wiggleworm, Slugbug, Beaverbug, Jiggy Jumbo og Lucky Leach. Gummidyrene kommer i mange farvekombinationer. De kan pimpes op med duft, som du kan købe i små flasker, og dermed kombinere dine ynglingsfarver med en lokkende duft. De fås med duft af jordbær, bubble gum, ost, hvidløg og banan.

Kombinationen af de tre dele (gang i vandet, farve og duft), kan være sindssygt effektivt.

Jiggy Jumbo er den største og tungeste af Troutbites gummidyr, og er er god til fiskeri i de perioder hvor fiskene går dybt. Med en fiskekrog med tungsten på, kommer du nemt ned i dybden. Her kan det være effektivt at jigge gummidyret helt nede ved bunden, eller på bunden. Prøv det når du fisker i årets koldeste måneder. Og eventuelt i lidt lyse farver, eventuelt en kontrast som hvid/lyseblå.

De andre gummidyr fisker alle godt i specielt forår og efterår, hvor den livlige gang i vandet, får aktiveret de jagende ørreder i søen. De længste af gummidyrene er gode her. Igen også gerne med kontrastfarver. Eventuelt nogle af de kraftige farver. Prøv dig lidt frem, og se hvad der virker på dagen. Som med de fleste andre typer fiskeri, kan det svinge voldsomt, hvilke farver fiskene er til på dagen.

De mindste af Troutbites gummidyr kan være gode til sommerfiskeriet, hvor ørrederne er mere passive. Prøv at se om du kan lokke de dovne ørreder ved overfladen, med nogle kraftige ryk i nærheden af dem. Til sommerfiskeriet kan det være effektivt med mere naturlige farver.

Guides til fiskeri med Troutbite

Troutbite har lavet en række glimrende videoer, hvor du kan se hvordan de bedst fiskes. Her finder du også tips til både farvevalg og opsætning af grejet.

Se også vores egen guide til gummifiskeri.

(4,13 - 8 stemmer)
Loading...
0 kommentar
0

Related Posts

Skriv en kommentar

Se vores debatregler